Засоби для проблемної шкіри: прояви любов до себе

Засоби для проблемної шкіри: прояви любов до себе

Погодься, що догляд за шкірою — це не про модельні стандарти, це про любов та турботу про себе, про регулярні корисні звички, свідоме ставлення до навколишнього світу. Marie Fresh виходить за рамки «90-60-90» і дбає про стан твоєї шкіри, її здоров’я та красу. Саме тому зібрав найкращі засоби для проблемних ділянок, які допоможуть проявити твою любов і зробити тілом сяючим, свіжим, без неприємних висипань.


Правила догляду за шкірою

Багато з нас зазвичай звертають увагу на догляд за шкірою, коли намагаються позбутися певних проблем — висипань, комедонів, надмірної жирності чи навпаки лущення та роздратування. Однак догляд за шкірою не менш важливий для запобігання появі вугрів та інших подразнень. Щоб уникнути проблем, варто дотримуватись правила профілактики.

Які ще поради є для догляду? Не варто надто часто торкатись обличчя, особливо брудними руками. Також не слід наносити одночасно забагато продуктів — масок, агресивних засобів з кислотами, ретиноїди тощо. Не рекомендуємо проводити занадто часто ексфоліацію, аби не пошкодити захисний бар’єр та не погіршити ситуацію.

Етапи догляду

Мета будь-якого догляду за шкірою — очистити її, тонізувати, зволожити та вирівняти тон обличчя, а також усунути проблеми в певних ділянках. Оскільки з віком потреби вашої шкіри змінюються, змінюватимуться й продукти. Проте, мова йде лише про вікові потреби, але ніяк не про зміну етапів догляду.

Отже, основні етапи:

  1. Очищення — вмивання обличчя зранку пінкою або гелем, а ввечері разом з гідрофільною олією.
  2. Тонізація — балансування, підготовка до наступного етапу.
  3. Зволоження — зволоження та пом’якшення шкіри.

Також сюди можна додати захист від сонця та УФ-променів, якщо мова йде про етапи догляду за обличчям. За тілом схема подібна, починати варто з ексфоліації, а завершувати зволоженням. Для цього у нас є готові набори:

  • НАБІР ДЛЯ ПРОБЛЕМНИХ ДІЛЯНОК CLEAR BODY THERAPY

Цей набір розроблений на основі розчинної форми азелаїнової кислоти, що є ефективним кератолітичним засобом. В комбінації гель для душу та лосьйон забезпечує постійне оновлення епідермісу та полірування поверхні шкіри — відлущуються ороговілі клітини, розчиняються накопичені забруднення. Це запобігає блокуванню пор і утворенню висипань.
 

Антицелюлітний набір розроблений на основі запатентованої новітньої технології CAFFEINE MICROPATCH® 24. Цей актив створює невидиму сітку на шкірі, що виділяє протягом дня кофеїн. Актив на 114 % глибше проникає в епідерміс, що дозволяє ефективніше розщеплювати накопичення та боротися з целюлітом. Він активує природний дренаж рідин — зменшує набряки, викликаними через накопичення рідини, допомагає усувати токсини та надлишок води.

КУПИТИ ANTI-CELLULITE BODY SET

Замовляй засоби для проблемної шкіри зі знижкою -20% і відчуй своє тіло сяючим та здоровим без висипань та недоліків! Акція діє до 16 липня!

Засоби для проблемної шкіри

Натуральна косметика від Marie Fresh — це якісні, доступні за ціною товари, ефективність яких доведена клінічно. Якщо вас турбують висипання або інші недоліки на проблемних ділянках, варто звернути увагу на наступні засоби:

Антицелюлітний скраб для тіла на основі інноваційні технології з 20 % більш доступною кофеїну на 112% активніше проникає в шкіру тіла та полірує поверхню. Розщеплює жирові відкладення, прискорює рух застояної води.

Термоактивне обгортання завдяки активному складу проникає на 3 см вглиб шкіри, нагріває її та здійснює лімфодренажний ефект. Розщеплює підшкірні жирові відкладення, бореться з «апельсиновою кіркою».

Крем розроблений на основі інноваційної технології 20% біодоступного кофеїну, що у вигляді сітки розподіляється по тілу та протягом 24 годин активно розщеплює жирові відкладення. Він активізує рух застояної води, підтягує контури тіла.

  • ГЕЛЬ ДЛЯ ДУШУ KERATOLYTIC WASH

Гель для душу ефективно очищує шкіру від забруднень та фізіологічно бореться з висипаннями без пошкодження ліпідного шару. Зменшує кількість висипань, висвітлює сліди постакне.

  • ЛОСЬЙОН KERATOLYTIC CORRECTOR

Концентрований лосьйон ефективно бореться з висипаннями та запобігає появі нових. Покращує тон, освітлює постакне, зменшує рубці від висипань.

Лови знижку -15% на засоби окремо до 16.07! Купити їх можна в нашому інтернет-магазині. Сяй свіжістю чистої шкіри без висипань та недоліків!

Поширені питання

Чому з’являються висипання на тілі?
Які засоби краще замовити, якщо є висипання на тілі?
Як позбутися целюліту?