Скажи ні – обтяженню біля коренів, так – здоровому блиску!

Скажи ні – обтяженню біля коренів, так – здоровому блиску!

Стійке фарбування, миття агресивними очищувальними засобами та дія навколишнього середовища впливають на стан пасм. Це провокує ламкість та сухість волосся, саме тому після фарбування потрібен спеціальний догляд. Звичайний шампунь очищує шкіру голови та пасма, але не доглядає за кольором, навпаки швидше вимиває його, якщо у складі є агресивні очищувальні компоненти. 

Ми створили різні серії для волосся, які підійдуть для фарбованого та знебарвленого волосся, для глибокого очищення, та для догляду на кожен день. Засоби для волосся від Marie Fresh забезпечують професійний догляд та відновлену структуру волосся завдяки інноваційній технології та активним компонентам у складі.

Обирай свою серію, кожна з них – ідеальна комбінація для твого волосся!

Шампунь глибоко очищає та не пересушує. Бальзам згладжує кутикулу волосся, роблячи її гладенькою, більш блискучою та шовковистою. Засоби підходять для професійного догляду, оскільки містять високу концентрацію активних компонентів. Вони надають додатковий захист від фізичних пошкоджень – механічного тертя, надмірного випаровування води, негативного впливу хлорованої води, важких металів, перепаду температур, а також від швидкого вимивання кольору. 

Купуй просто зараз за приємною ціною! Переходь за посиланням.
 

Купити