Як захистити свою шкіру влітку: ефективні поради

Як захистити свою шкіру влітку: ефективні поради

Влітку шкіра часто піддається впливу негативних факторів: сухе повітря у приміщеннях з кондиціонерами, шкідливе УФ-випромінювання та спекотний вітер, надмірне потовиділення та виділення себуму, перепади температур тощо. Вплив сонця на шкіру - один з найпомітніших. Загалом все це не проходить безслідно для нашого організму: починається інтенсивне виділення підшкірного жиру, шкіра потребує додаткової вологи, з’являється сухість, почервоніння та роздратування. Що робити в такому випадку?

Як захистити шкіру від сонця?

У спекотну літню погоду останнє, що хочеться наносити на себе, це багато шарів одягу та важкі за текстурою засоби. Капелюх — чудовий спосіб вберегти обличчя від сонця, а сонцезахисні окуляри захистять очі та чутливу шкіру навколо них. Бавовна є природним матеріалом, що поглинає ультрафіолет, однак вона не здатна повністю відбивати ультрафіолетові промені. Для цього варто використовувати сонцезахисний крем, який надасть необхідний захист від сонця та передчасного старіння.

Засоби захисту шкіри від сонця 

Захист шкіри повинен бути комплексним та містити не лише додаткові засоби для догляду, такі як зволожуюча маска для обличчя, патчі навколо очей та використання тоніків з гіалуроновою кислотою. В ідеалі варто застосовувати звичну схему догляду: двофазне очищення, тонізація, зволоження або живлення та захист від УФ-променів. Також до цього варто додати інші засоби, наприклад:

Б'ЮТІ-МАСКА З ПРОТЕЇНАМИ КІНОА ТА ФЕРМЕНТОВАНИМИ МІНЕРАЛАМИ

Б'юті-маска забезпечує ультра живлення, глибоке зволоження та моментальне відновлення. Протягом наступних 24 годин після нанесення маски відбувається пришвидшена регенерація, що сприяє швидкому заживленню ран та опіків. Шкіра стає м'якою та оксамитовою. 

Її переваги: 

  1. Запускає процес відновлення шкіри.
  2. Глибоко зволожує і живить.
  3. Усуває лущення та запалення.
  4. Сприяє загоєнню мікротріщин.
  5. Захищає від дії зовнішніх негативних факторів.

АКТИВНІ КОМПОНЕНТИ

  • Протеїни кіноа та комплекс ферментованих мінералів, завдяки яким маска імітує будову людської шкіри, наноситься невагомою плівкою, наче друга шкіра і забезпечує багаторівневе зволоження та укріпляє захисний бар'єр. 
  • Масла ши та жожоба різносторонньо живлять, відновлюють та усувають лущення.
  • Пантенол швидко ліквідує подразнення та сприяє загоєнню мікротріщин.

Це ідеальний варіант, коли за вікном літо та шкіра потребує особливого догляду та захисту від зневоднення, сухості. Маска інтенсивно зволожує та наповнює шкіру, розгладжує мімічні зморшки.

Купуй маску, яка допоможе підтримати не лише твою шкіру, а й наших воїнів!

Купити

СИРОВАТКА "ЗВОЛОЖЕННЯ ТА ВІДНОВЛЕННЯ"

Структура сироватки схожа на структуру рогового шару шкіри людини – вона легка та швидко поглинається, при цьому активні компоненти швидко проникають у глибокі шари.

Її активна дія:

  • зміцнює роговий шар;
  • зволожує;
  • прибирає лущення;
  • сприяє загоєнню мікротріщин;
  • зменшує почервоніння і роздратування, знижує чутливість;
  • збільшує еластичність і пружність.

АКТИВНІ КОМПОНЕНТИ

  • Низькомолекулярна гіалуронова кислота та комплекс Aquaxyl забезпечують зволоження протягом 24 годин, чинять антиейдж ефект, оскільки розгладжують зморшки, викликані сухістю.
  • Комплекс церамідів, фітостеролів та гідролізовані протеїни пшениці відновлюють та живлять шкіру обличчя, зміцнюють захисний бар'єр, борються з сухістю і лущеннями.
  • Оливковий сквалан та баттер ши моментально пом’якшують обличчя, створюють додаткову захисну плівку від негативних факторів довкілля.

Сироватка розгладжує дрібні зморшки, викликані сухістю, робить шкіру більш пружною та еластичною, відновлює та зміцнює захисний шар шкіри, живить її та вирівнює тон.

Купуй сироватку, яка допоможе підтримати не лише твою шкіру, а й наших воїнів!

Купити

Збір коштів на ЗСУ

Marie Fresh закликає тебе допомогти нашим захисникам та захисницям! Купуй засоби та підтримуй Збройні сили України! З кожного замовлення “Б’юті-маски” та сироватки “Зволоження та відновлення” до 31.07 ми перераховуватимемо по 100 грн у фонд GUZEMA FOUNDATION. Зібрані кошти підуть на дрон DJI Mavic 3 FMC для бійців 53 бригади.

Поширені питання

Які засоби для зволоження підійдуть проблемній шкірі?
Які засоби підійдуть для сухого типу?
Скільки триватиме збір?