Як позбутися жирних коренів та сухих кінчиків?

Як позбутися жирних коренів та сухих кінчиків?

Красиве, доглянуте волосся – мрія багатьох жінок, які живуть у шаленому ритмі та не мають достатньо вільного часу для себе. Більшість з них намагаються зосередитись на одному – правильному очищенні або ж лише на зовнішньому вигляді локонів, який легко покращити за допомогою дорогих стайлерів, укладок та засобів, що імітують здоровий блиск.

Однак, всі вони не прибирають головну проблему – сухе волосся. Жирна шкіра голови та сухі кінчики волосся – одне з найпопулярніших поєднань проблем жінок. Як з цим боротись? Marie Fresh точно знає! 

Сухі кінчики волосся: що робити?

Спершу, треба розібратись, чому ваша шкіра голови жирна, а кінці сухі? Жирна шкіра голови виникає, коли сальні залози надмірно активні, часто через накопичення засобів – стайлінгових або доглядових, надмірне миття голови та інші фактори навколишнього середовища. Наші сальні залози вироблять себум – спеціальний жир, який допомагає підтримувати природне живлення пасм. Однак, коли шкіра голови виробляє занадто багато шкірного сала – утворюється надлишок цього жиру. Без ретельного очищення його кількість лише збільшується.

Купити зі знижкою -10%

Буває так, що звичайного шампуню, розрахованого для щоденного використання, може бути замало. Тому радимо спробувати наш шампунь ROOT&TIPS, який забезпечує інтенсивне глибоке очищення шкіри голови за допомогою AHA і BHA-кислот. Детоксикація фолікул, стимуляція фолікул до активного росту здорового та блискучого волосся. Засіб пролонгує свіжий вигляд, розгладжує пасма по всій довжині, від коренів до кінчиків. 

Як часто мити волосся жирного типу?

Шампунь для жирних коренів і сухих кінчиків містить необхідний баланс активних компонентів для ретельного очищення себуму та інтенсивного догляду. Він підходить для регулярного використання, але з часом, необхідність у щоденному митті голови зникне. Тому відповідь на питання – як часто мити, дуже індивідуальна.

Важливо, що у складі шампуню є інноваційний актив – екстракт китайського женьшеню. Клінічно доведено, що при регулярному використанні засобу з даним активом, виділення себуму зменшується на 39%, а запальні процеси на шкірі голови, такі як лупа, печіння, свербіж тощо – на 17%. В комбінації з кислотами шампунь ROOT&TIPS забезпечує глибоке очищення та детоксикацію шкіри, пролонгує свіжий вигляд та стимулює до активного росту здорового волосся.

Сухе волосся: що робити?

Часто засоби, які мають активні компоненти для глибокої ексфоліації, призводять до сухості. Шампунь ROOT&TIPS завдяки збалансованій системі активних компонентів і м’яких ПАР, дбайливо очищає, не пересушує пасма по довжині, не пошкоджує структуру. Після використання є відчуття невагомого та легкого волосся без обтяження. Купити його можна в нашому інтернет-магазині.

Як відновити сухе волосся в домашніх умовах та повернути йому здоровий блиск?

Важливо також пам’ятати, що кінчики – це найстаріша частина вашого волосся; отже, з часом вони, ймовірно, зазнали більшої шкоди від стайлінгових засобів, постійних укладок і сушіння феном. У деяких випадках кінчики вже за замовчуванням схильні до сухості, але це можна виправити.

Найчастіше власниці кучерявих або дуже густих, об’ємних пасм запитують, як відновити сухе волосся в домашніх умовах? Для цього потрібно обрати засіб, який дійсно працює. Це буде допомога вашому волоссю, а не додаткове обтяження. Варто купити кондиціонер ROOT&TIPS. У його складі комбінація ніацинаміду, біотину, треоніну та гідролізату протеїнів дріжджів, яка інтенсивно та різносторонньо живить та зміцнює, покращує еластичність, збільшує щільність, дарує надзвичайний блиск та ефект оксамитового волосся. Актив надає потужний оздоровлювальний вплив для пасм, при цьому не обтяжує їх та не провокує надмірної жирності.

Купити зі знижкою -10%

Як відновити сухі кінчики волосся в домашніх умовах?

Для цього потрібно ретельно доглядати за пасмами. Пам’ятайте, що волосся майже на 90% складається з кератину. Кератин – білкова речовина. Саме білок, а точніше амінокислоти забезпечують міцність. Гідролізований кератин у складі кондиціонера ROOT&TIPS містить в собі 28 амінокислот, які обгортають волосся плівкою та відновлюють пустоти, повертають йому природний блиск та покращують щільність.

BALANCING HAIR SET – ідеальна комбінація, якщо є жирні корені та сухі кінчики. Кондиціонер згладжує кутикулу, роблячи її гладенькою, більш блискучою та шовковистою. Шампунь глибоко очищає та не пересушує. Серія дарує додатковий захист від фізичних пошкоджень – механічного тертя, надмірного випаровування води, негативного впливу хлорованої води, важких металів, перепаду температур тощо.

Купити зі знижкою -10%

Встигни замовити засоби окремо або набором зі знижкою до 19.09!

Відповіді на поширенні питання:

Що краще обрати: кондиціонер чи шампунь для жирних коренів та сухих кінчиків?
Як правильно наносити кондиціонер?
Чи можу я подарувати комусь BALANCING HAIR SET, знаючи лише тип волосся?
Як прибрати електризацію кінчиків ?