Як доглядати за шкірою весною: 5 базових правил

Як доглядати за шкірою весною: 5 базових правил

Весна – час пробудження природи, а також час змін для нашої шкіри. Після зимового періоду, коли шкіра часто страждала від сухості та перепадів температур та потребувала важких, живильних текстур, настав час переходити на легкі, зволожувальні засоби. Вони наділять нашу шкіру свіжістю, допоможуть відновити захисний бар’єр. Поговоримо про те, як доглядати за шкірою весною?

Більше уваги до зволоження

З настанням весни наша шкіра потребує особливого догляду після холодної зими. Зволоження – перший крок. Він є важливим етапом підготовки до більш активного впливу сонця, яке стає все теплішим і яскравішим. Перед періодом активного УФ-випромінювання потрібно зробити все можливе, щоб відновити властивості епідермісу та зміцнити захисний бар’єр.

Забезпечення нашій шкірі інтенсивного зволоження весною допомагає не лише відновити її здоров'я після зими, але й зробити її більш готовою до зустрічі з факторами навколишнього середовища. Зволоження – перший крок до молодості. Адже дуже часто зморшки з’являються саме через сухість, лущення і відсутність вологи всередині епідермісу.

Багато жінок часто нехтують використанням зволожувальних кремів та тоніків. Дехто вважає, що тонік це взагалі зайвий крок у догляді і його можна пропустити. Однак, це хибна думка. Тонік грає важливу роль у підтримці здоров'я шкіри. Його мета – не тільки тонізувати, відновлювати рівновагу pH епідермісу та готувати його до подальшого догляду. 

Тоніки дарують інтенсивне зволоження, а зволоження – це джерело молодості та краси шкіри. Адже у вологу очищену шкіру краще проникають активні компоненти і їхня дія буде ефективнішою. Вони оновлюють епідерміс та миттєво освіжають, надаючи екстразволоження. Купити засоби для зволоження можна на сайті. 

Захист шкіри від сонця

Весною, навіть коли небо здається похмурим, ультрафіолетові промені можуть проникати через хмари та пошкоджувати шкіру. Це може призвести до прискореного старіння, появи пігментних плям та інших проблем. Тому захист від сонця та ультрафіолету залишається важливим завданням. Для цього варто використовувати SPF-засоби. 

До речі, Marie Fresh покращив формулу ВВ-крему SPF 20. Завдяки оновленому складу пігментованих фільтрів засіб ще краще адаптується під відтінок. Він підходить всім типам та відтінкам обличчя, навіть дуже світлій. Крем вирівнює колір та візуально приховує недоліки. Засіб створений для того, аби ти частіше дивилась на себе!

ВВ-крем SPF 20 – ідеальний засіб для щоденного макіяжу в місті, який дбає про шкіру. У складі:

  • Комплекс церамідів та фітостеролів інтенсивно відновлює пошкоджені ділянки захисного бар’єра, запобігає надмірній втраті вологи. 
  • Комплекс емолентів з кокоса та оливковий сквалан забезпечують оптимальний рівень зволоження шкіри, не обтяжуючи її.
  • Бідоступна сірка та цинк PCA мають потужні антисептичні та протизапальні властивості, регулюють виділення себуму, запобігають появі нових висипань та борються з наявними.

Чому ВВ-крем завжди на захисті шкіри? Тому що містить інноваційні мінеральні фільтри, які надають захист від 95% УФ-променів. Це дозволяє запобігти руйнуванню колагену та еластину, появі зморщок та пігментних плям, що виникають внаслідок негативного впливу УФ-опромінення протягом всього року. 

Також він захищає від HEV (синє світло) – частина спектра сонячного проміння, яке випромінюють екрани різних гаджетів. HEV-промені здатні проникати в епідерміс і досягати дерми. Це призводить до фотостаріння, а також викликає гіперпігментацію і сприяє виникненню таких станів, як вікові плями і меланодермія, прискорює передчасне старіння клітин шкіри. Щоб цього не сталося – захищай свою шкіру разом з ВВ-кремом.

Регулярний пілінг і ексфоліація

Зазвичай шкіра людини оновлюється за 35-45 днів. Однак буває так, що процес оновлення відбувається повільніше через надмірне виділення себуму, відсутність ексфоліації. Тоді без регулярного глибокого очищення догляд за шкірою весною буде не ефективним – активи перестануть якісно працювати, бо не зможуть проникати в шкіру. А без якісного догляду вона стає тьмяною, сірою, з’являються зморшки, висипання, почервоніння та інші ознаки старіння. 

Щоб цього не сталося – потрібно регулярно відлущувати мертві клітини та запускати процес регенерації. У Marie Fresh є окремий набір на основі 6 потужних ензимів Glow skin beauty set. Це ензимна пудра та ензимний пілінг, які допоможуть зробити шкіру сяючою та красивою! Вони забезпечують регулярну делікатну ексфоліацію, освітлюють наявну пігментацію і постакне на 38% та запускають процеси регенерації. Набір не лише полірує шкіру на клітинному рівні, а й прибирає лущення, робить її сяючою, м’якою та активує процес оновлення.

Набір підходить для всіх типів шкіри, особливо при чутливості до AHA-кислот, для проблемної шкіри з відкритими та закритими комедонами, тому що є м'яким методом ексфоліації. На відміну від більшості засобів з кислотами, набір не має сезонних обмежень у використанні, бо він не підвищує чутливість до сонячних променів. Регулярне використання засобів з ензимами підвищує ефективність подальшого догляду, активні компоненти сироваток, кремів, масок краще проникають в епідерміс.

Особливості догляду за шкірою навесні з Marie Fresh

Весна – час переходу від зимового сезону до теплих і сонячних днів. Це також період, коли наша шкіра потребує особливого догляду, оскільки вона адаптується до нових погодних умов та змін в середовищі. З Marie Fresh ми розуміємо, наскільки важливо підлаштовувати нашу рутину догляду за шкірою під ці зміни.

У перехідний період, коли погодні умови коливаються, епідерміс може реагувати різними способами. Тому ми рекомендуємо звернути увагу на індивідуальні потреби і адаптувати щоденну рутину відповідно до неї. Наприклад, використовуйте легші та зволожувальні продукти для обличчя, щоб забезпечити відповідне зволоження під час зміни погоди.

Ми пропонуємо широкий вибір косметичних засобів, які допоможуть вам підтримувати вашу шкіру здоровою і сяючою протягом всього періоду. Наша продукція розроблена з урахуванням потреб різних типів шкіри та здатна забезпечити інтенсивний догляд у будь-яких умовах. Високоякісні компоненти та наші передові технології дозволять шкірі виглядати ідеально навіть у найнестабільніші періоди року.

І пам’ятайте, що правильний догляд за шкірою обличчя весною – це ключ до здорового та сяючого обличчя. Обирайте якісну косметику Marie Fresh, щоб покращити стан і насолоджуватися кожним днем з впевненістю та красою.