TRY ME SET – ПРОСТИЙ СПОСІБ ЗАТЕСТИТИ НОВУ КОСМЕТИКУ!

TRY ME SET – ПРОСТИЙ СПОСІБ ЗАТЕСТИТИ НОВУ КОСМЕТИКУ!

Як часто ми стикаємось із проблемою, що купуючи повнорозмірні продукти та підбираючи комплексний догляд від нового бренду, в результаті – просто відмовляємось від нього, тому що продукти нам зовсім не підійшли? Повні баночки залишаються на поличках, а грошей витрачено немало. 

Або ж інша ситуація – є бажання познайомитись із невідомим для вас брендом, але зовсім немає розуміння, які продукти обрати для знайомства. Хочеться отримати готове рішення, на що в першу чергу звернути увагу та з чого почати тестування нової косметики. Саме для таких ситуацій існує Try me set – один набір, в якому зібрано 3 продукти для обличчя, та 2 засоби для волосся. 

Більше не потрібно скуповувати та відкладати повнорозмірні баночки продуктів різних брендів, які з якоїсь причини не підійшли! Marie Fresh має рішення – Try me set, який складається з мініверсій повноцінних продуктів. Це вигідно, адже можна спробувати 5 мініверсій за ціною одного повнорозмірного продукту. 

Об'єм засобів у наборі підібраний спеціально так, щоб використавши продукт, ти зрозуміла – чи підходить він шкірі та волоссю та наскільки ефективно виконує функції: очищення, зволоження, матування чи боротьби з акне. Купуй за найкращою ціною до 30.04. Встигни замовити зі знижкою!

 

Купити