Тренд «Clean Beauty»: безпечний та етичний підхід до догляду за шкірою

Тренд «Clean Beauty»: безпечний та етичний підхід до догляду за шкірою

Clean beauty – сегмент сфери краси, який став популярним не так давно. Ця концепція, яка з’явилась за останні кілька років, передбачає відмову від небезпечних інгредієнтів у косметиці, набирає обертів. Це так звана “чиста косметика”, що не містить парабенів, фталатів, формальдегіду та інших шкідливих речовин у складі. У її складі – натуральні компоненти, які не несуть шкоди для здоров’я людини. Більшість брендів вже давно впроваджують в асортимент безпечну продукцію. Саме на неї орієнтовані споживачі, які шукають ефективні, але безпечні засоби.

Правила догляду за власною шкірою: живлення

Clean beauty косметика – чудовий вибір для догляду за шкірою обличчя і тіла. Такі засоби використовують при очищенні, зволоженні, живленні, тонізації. Вони мають свої особливості. Серед них:

  1. Безпека.

Більшість сировини у складі – рослинного походження (отримана у результаті біотехнологій). У достатній кількості використовуються і синтетичні речовини. Головний критерій – відсутність небезпеки здоров'ю людини та довкіллю. Компоненти косметики – гіпоалергенні, нетоксичні, не повинні забруднювати природу. У стоп-списку – парабени, силікони, формальдегід, SLS.

  1. Етичність.

Табу – тестування косметики на тваринах. Цього принципу дотримується і компанія Marie Fresh Cosmetics. Наша місія: забезпечити кожну жінку ефективною системою домашнього догляду, за допомогою якої вона отримає бажаний результат.

Наша філософія: тільки необхідні косметичні продукти на полицях у жінок. Ми створили регулярний комплексний домашній догляд. Кожен продукт розроблений для конкретних потреб шкіри та виконує певну функцію.

  1. Екологічність.

Виробництво «чистої» косметики орієнтується на збереження природних ресурсів. Має на меті економію води, використання альтернативних джерел енергії.

Як доглядати за шкірою за допомогою clean beauty?

Пропонуємо низку порад по догляду та зволоженню:

  • аналіз складу;
  • підбір зволожуючого засобу за типом шкіри;
  • нанесення зволожуючого крему після вмивання;
  • регулярний догляд.

Важливу роль відіграє і попередній демакіяж, очищення шкіри. Важливо, щоб очищення було двофазним. Рекомендуємо придбати для цього гідрофільну олію. Вона розроблена на основі двох емульгаторів, які забезпечують густу текстуру та ефективно розчиняють жирові забруднення, макіяж та шкірний себум, SPF-фільтри.

Косметичні засоби по догляду за шкірою тіла

Правильний догляд за тілом не менш важливий, ніж за обличчям. Шкіра потребує постійного зволоження, живлення, а також – регулярного очищення. Особливо це важливо в період різких змін температур, період авітамінозу. 

Підтримувати тіло в хорошому стані допомагає натуральна косметика для тіла. Її можна обрати для себе в Marie Fresh Cosmetics. Продукція має різні властивості, використовується для чутливої чи проблемної шкіри. При регулярному використанні натуральні компоненти будуть зволожувати шкіру, робити її м’якою і доглянутою.

Рослинні компоненти різносторонньо живлять та наповнюють шкіру, сприяють загоєнню мікротріщин. Складові зменшують чутливість сухої та реактивної шкіри, відновлюють її пошкоджені ділянки. Постійний догляд запобігає надмірній втраті вологи, регулює оптимальний рівень зволоженості шкіри.

В асортименті Marie Fresh Cosmetics можна обрати серію Must have body care. Набір складається з п’яти засобів, які покривають потреби тіла, та розроблений з ідеєю дбайливого догляду за собою. До нього входить:

  • гель для душу;
  • скраб для тіла;
  • крем для тіла;
  • безсодовий дезодорант;
  • пінка для інтимної гігієни.

Ознайомитись з повним асортиментом детальніше можна на нашому сайті.

Поширені запитання

Які переваги має clean косметика?
Чи може натуральна косметика використовуватись для боротьби з віковими змінами?
Що зазвичай входить до складу clean косметики?
Як обрати для себе натуральну косметику?