Чи є альтернатива ботоксу?

Чи є альтернатива ботоксу?

Всі ми хочемо з гордістю сприймати свій вік та почувати себе красивими незалежно від нього. І це абсолютно обґрунтоване бажання, адже життя після 30-ти тільки починається 😼 До того ж, сьогодні ринок дозволяє нам створювати косметичні засоби, які зберігатимуть нашу красу та молодість якнайдовше, без клінічних втручань ☝️

За гладку шкіру без зморшок відповідають її пружність та еластичність, за пружність та еластичність відповідають білки (колаген та еластин), за утворення цих білків - пептиди. Тож, коли ми говоримо про красу шкіри, завжди згадуємо про пептиди, адже саме вони є тим революційним компонентом в боротьбі за молодість шкіри 🤗


В нашій косметиці ми використовуємо такі активи:
🔸Argireline - це пептид, який зменшує скорочення м’язів. Таким чином вони розслабляються і міміка стає менш вираженою. В результаті, зменшення появи зморшок та розгладжування наявних заломів. Клінічні дослідження показали, що регулярне використання крему з Argireline протягом 28 днів зменшує глибину морщин на 32%.


🔸В кремі проти зморшок 30+ в комплексі працює ще один пептид Leuphasyl. Це інноваційна комбінація, яка підсилює дію один одного, є безпечною альтернативою ботоксу та вражає своєю ефективністю, адже дослідження показали зменшення глибини зморшок на 50%.
У досліджені брали участь 14-15 людей віком від 39 до 63 років. Кожна група використовувала креми або з Argireline, або з Leuphasyl, або ж комбінацію двох пептидів протягом 28 днів.

Результати дослідження дивіться нижче:

Ефективність проти зморшок пептидів та їх комбінацій


Ефективність проти зморшок пептидів та їх комбінацій:
• Leuphasyl
• Argireline
• Leuphasyl + Argireline


Це схематичне зображення рельєфу шкіри учасників та його зміни в період дослідження. Синій колір вказує на максимальну глибину зморшок, а червоний - на максимальну висоту. Можна помітити як візуально зменшились заломи шкіри всього за 28 днів!

Схематичне зображення рельєфу шкіри


З віком  шкіра зневоднюється все більше - це основна причина, яка запобігає швидкому старінню☝️


Проте, ми маємо рішення, адже засоби Marie Fresh Cosmetics - це потужне поєднання наукових знань та сил природи.

Ми створили  лінійку проти зморшок для власниць сухої шкіри і застосовуємо в ній революційні пептиди, щоб запобігти процесу старіння та тримати шкіру в тонусі. Регулярне застосування крему з таким компонентом активує резервні можливості вашої шкіри та посилює її природні функції.


🔸SepiLift - це біопетид з протеїнів пшениці
Актив має оптимальні розміри для проникнення в глибші шари шкіри, щоб активізувати синтез колагену на 14% та інгібувати на 46% природний фермент, який прискорює процес старіння.

Він покращує щільність колагену, завдяки чому робить шкіру більш еластичною, пружною, запобігає появі зморшок та розгладжує наявні.
В дослідженні брали участь 15-20 людей віком 56 років. Вони протягом 42 днів користуватися кремом з біопептидом Sepilift. Результати як змінилась їхня шкіра прикріпили нижче:

Результати користуватися кремом з біопептидом SepiliftРезультати користуватися кремом з біопептидом Sepilift

Також такі пептиди можна зустріти в косметиці: Medik8, The Ordinary, Estée Lauder, Dermalogica, Forlle'd, Derma E та інших.
Проте, наші засоби складають достойну конкуренцію іноземним виробникам косметики, адже ми використовуємо такі ж ефективні активні компоненти, з якими ви досягаєте неймовірних результатів без відчутного удару по гаманцю.
 
Комбінація Leuphasyl + Argireline застосовується в кремі для повік проти зморшок 30+
Біопептид SepiLift застосовується в антивіковій лінійці проти зморшок для власниць сухої шкіри.