Весняна тонізація: новий рівень зволоження для твоєї шкіри!

Весняна тонізація: новий рівень зволоження для твоєї шкіри!

Багато жінок часто нехтують використанням тоніків. Дехто вважає, що це лише додатковий крок у догляді і його можна пропустити. Однак, це хибна думка. Тонік грає важливу роль у підтримці здоров'я шкіри. Його мета – не тільки тонізувати, відновлювати рівновагу pH шкіри та готувати її до подальшого догляду. 

Тоніки дарують інтенсивне зволоження, а зволоження – це джерело молодості та краси шкіри. Адже у вологу очищену шкіру краще проникають активні компоненти і їхня дія буде ефективнішою. Вони оновлюють епідерміс та миттєво освіжають, надаючи екстразволоження шкірі. 

А ще, важливий момент, коли ми очищуємо шкіру. Тоді легко порушити природний захисний бар'єр шкіри. Гідроліпідний бар'єр шкіри може травмуватися через використання агресивних засобів для очищення шкіри, занадто часте очищення. У результаті порушується рівень pH і шкіра стає чутливою, сухою та роздратованою, з'являється свербіж, почервоніння та запалення.

Саме тоді потрібен тонік. Він допомагає інтенсивно зволожити та нормалізувати рівень pH шкіри. У нормі pH здорової шкіри – слабокислий. У такому середовищі шкідливі бактерії та мікроорганізми гинуть, а корисні розмножуються. Активний склад тоніків допомагає відновити епідерміс та захищає від сухості, лущення. 

Завдяки зволожувальним компонентам тоніки попереджають передчасне старіння та появу зморщок! Це сприяє кращій регенерації та появі нових, здорових клітин. Тож піклуйся про свою шкіру і подаруй їй “нове життя” з весняною тонізацією!

Використовуй тонік щоденно і відчуй новий рівень зволоження для твоєї шкіри! При замовленні від 1500 грн даруємо тонік на вибір!

Хочу подарунок