Що подарувати мамі: універсальні набори з косметикою

Що подарувати мамі: універсальні набори з косметикою

День матері – чудова можливість подарувати своє тепло та подякувати за все найріднішій людині. Звичайно, робити приємне можна і без усілякої нагоди в будь-який час. Саме для цього ми створили набори «Найкращій мамі» - подарунки до дня матері, які можна замовити через наш інтернет-магазин. 

Ми зібрали засоби для догляду, які допоможуть тобі проявити свою турботу та любов у цей день. Вони делікатно, але ефективно турбуються про шкіру та захищають її. Так, як це робить мама. 
 

Ідеї подарунків до дня матері

Косметика для мам – один з найпростіших і найкращих подарунків. Якщо не впевнені, що саме краще придбати – обирайте готові набори, створені косметологами бренду Marie Fresh. Це натуральні засоби, які не шкодять шкірі та навпаки відповідають її потребам. Косметика створена лікарем-косметологом на основі власного практичного досвіду роботи з клієнтами та знанні їхніх потреб. 



Набір для зрілої сухої та нормальної шкіри

Покриває основні етапи догляду. Він ніжно очищає шкіру, тонізує та зволожує, має омолоджуючий ефект.

У складі:

Активні компоненти набору усувають подразнення, мікротріщини та зменшують чутливість. Вітамін F відновлює цілісність захисного бар'єра та запобігає зневодненню шкіри, а комплекс пептидів покращує еластичність та пружність шкіри, розгладжує та зменшує глибину зморщок та заломів.

купити набір




Набір для зрілої жирної та комбінованої шкіри
 

Містить засоби для основних етапів догляду. Засоби очищають обличчя, зберігаючи мікробіом. Вони регулюють виділення себуму, матують, запобігають появі висипань.

У складі:

Засоби інтенсивно зволожують шкіру без обтяження. Гідролізований еластин та муцин равлика забезпечують ліфтинг ефект – роблять контури та овал обличчя чіткішими, “підіймають” щоки та стимулюють синтез власного колагену.

купити набір





Подарунковий набір "Найкращій мамі"

Він створений для найтонших ділянок – зони навколо очей, а також лагідних маминих рук, які заслуговують любові. Активні компоненти захищають шкіру та омолоджують її.

У складі:

Екстракти обліпихи, шипшини, баттер ши, олія жожоба, пантенол, вітамін С та Е у складі крему для рук різносторонньо діють на шкіру – сприяють швидкому загоєнню мікротріщин, моментально прибирають сухість та лущення, пом’якшують та зволожують. Потужні антиоксиданти бета-глюкан та коензим Q10 у кремі навколо очей 30-40+ забезпечують оптимальний рівень колагену та еластину навколо очей, покращують щільність та еластичність шкіри.

купити набір


Такий набір – це оригінальний подарунок до дня матері, який допоможе висловити свої почуття найдорожчій у світі людині! 
 

Яку косметику краще подарувати мамі?

Якщо ви не впевнені, що купити, подумайте про готові набори, які завжди стануть в нагоді. Мама – найкрасивіша та найрідніша людина на світі для кожного з нас. І ми можемо зробити її ще гарнішою, адже косметика Marie Fresh – це не лише про красу, а й про здорову, сяючу шкіру.
 

Де купити набори косметики до дня матері?

На нашому сайті, де зібрані й інші засоби по догляду за обличчям, волоссям та тілом. Встигніть замовити набори до Дня матері та сказати дякую найріднішій людині.

 

Поширені запитання

Які засоби подарувати мамі на День матері?
Яку косметику обрати для подарунка?
Що подарувати до Дня матері бабусі?