Що подарувати до Дня батька: чоловічий набір MEN’S CARE!

Що подарувати до Дня батька: чоловічий набір MEN’S CARE!

Наближається особливий день – День батька! У цей день знайдіть хвилинку, щоб висловити свою вдячність батькові у вашому житті, створивши зворушливий момент, який запам’ятається надовго. Так, іноді роль батька у нашому житті відіграє хтось інший, але, в будь-якому разі, ця людина заслуговує вашої уваги, любові та визнання.

День батька – це чудова нагода привітати найрідніших та дуже важливих людей в житті кожного з нас. Час висловити свою подяку за підтримку, мудрість та безмежну терпимість. Постає логічне питання – який подарунок на день батька краще обрати?
 

Що можна подарувати на день батька?

Подарунок для тата – те, що допоможе висловити свої почуття тим, хто є незмінним прикладом сили, мужності та любові, адже вони цього заслуговують. Одним з кращих варіантів є набір чоловічої косметики від Marie Fresh, розроблений спеціально для потреб шкіри обличчя, волосся та голови, а також тіла.

Замовити набір MEN’S CARE у подарунковому пакеті зі знижкою -20% до Дня батька можна на нашому сайті.

Купити набір

НАБІР MEN’S CARE – те, що потрібно твоєму найріднішому, адже він покриває всі основні потреби:

• шампунь-гель для душу чоловічий м’яко очищає шкіру голови, тіла та волосся без пошкодження та пересихання;

• лосьйон після гоління для чоловіків заспокоює шкіру від роздратувань та почервонінь, загоює мікротріщини та прибирає неприємні відчуття;

• чоловічий крем для рук інтенсивно зволожує і пом’якшує шкіру рук, доглядаючи за нігтьовою пластиною та кутикулою.
 

Що можна подарувати татові на день батька?

Готові набори косметики для чоловіків з косметикою – ідеальне рішення для тих, хто шукає оригінальний і влучний подарунок для свого батька або чоловіка. Це альтернативний варіант довгим пошукам, адже такі набори мають чимало переваг, які роблять їх популярними серед шукачів подарунків.
 

Переваги набору MEN’S CARE

  1. Якість – наші засоби містять високу концентрацію активних компонентів з доказовою базою досліджень, що забезпечує видимий результат.
  2. Безпечність – продукція виробляється на власному виробництві, сертифікованому згідно з європейським стандартом GMP. Уся вона протестована за мікробіологічними показниками безпеки.
  3. Зручність – чоловічі косметичні набори зазвичай мають привабливу упаковку. Наш набір йде у подарунковому пакеті, що допоможе зекономити вам час і зусилля, витрачені на пошуки. Все необхідне вже зібране в одному місці, хіба не чудово?
  4. Універсальність – косметика для чоловіків розроблена з урахуванням потреб їхньої шкіри та підійде усім. Її можна замовити в нашому інтернет-магазині.
     

Що входить до набору?

Шампунь-гель для душу 2в1 чудово піниться та очищує шкіру голови та тіла, не пересушуючи їх та не пошкоджуючи захисний бар'єр при цьому. Містить екстракт ферментованих листів баобаба, який допомагає забезпечити глибоку детоксикацію тіла. Після нанесення засіб лишає приємний цитрусовий аромат надовго.

Лосьйон після гоління від Marie Fresh інтенсивно зволожує та заспокоює подразнену шкіру після гоління та сприяє загоєнню мікротравм. М’яка форма ментолу у складі моментально прибирає неприємні відчуття та почервоніння, дарує відчуття бадьорості та тонізує шкіру обличчя. Ідеальний варіант для щоденного використання.

Крем для рук, який не залишає неприємної плівки на руках, швидко вбирається і при цьому інтенсивно зволожує і живить шкіру рук, прибирає сухість. Систематичне застосування крему для рук зі скваланом відновлює захисний бар'єр шкіри. В результаті, шкіра рук стає більш гладкою, м'якою і стійкою до хвороботворних мікроорганізмів.

Подаруй свою турботу та любов разом з засобами Marie Fresh, кожен з яких можна замовити окремо зі знижкою -15%. Акція діє до 18 червня, тож поспіши!
 

Відповіді на питання

Яку косметику подарувати на день батька?
Чому варто обрати саме косметику?
Скільки днів триватиме акція до Дня батька?