Очищувальний бальзам – найкращий засіб для жирної та комбінованої шкіри

Очищувальний бальзам – найкращий засіб для жирної та комбінованої шкіри

Жирна та комбінована шкіра завжди потребують ретельного догляду – очищення, тонізації та зволоження. Саме очищення – перший етап, який необхідний для усіх інших, щоб засоби якісно подіяли та шкіра отримала поживні речовини, була здоровою, сяючою та красивою. І очищувальний бальзам для всіх типів шкіри від Marie Fresh – ідеальний варіант для цього. Він містить 97% компонентів натурального походження та цілих 8 активних компонентів для глибокого очищення.

Замовляй очищувальний бальзам просто зараз зі знижкою -10%.
 

Що таке бальзам і чому він такий ефективний?

Бальзам це м'який та ефективний засіб для демакіяжу та очищення шкіри, не залишає на відчуття стягнутості. Завдяки восьми активним компонентам, він глибоко очищає пори від накопиченого себуму та попереджає появу комедонів і чорних цяток. Засіб нормалізує роботу сальних залоз, запобігає появі жирного блиску протягом дня, заспокоює та запобігає появі запальних елементів.
 

Призначення бальзамів

Одна з його основних дій – очищення, що дуже важливо. Оскільки не якісне, не повне очищення призводить до появи чорних цяток, висипань, акне, подразнень. Особливо це стосується зняття макіяжу, накопиченого себуму та SPF-засобів, що містять спеціальні фільтри. Крім того, на шкірі накопичуються забруднення з повітря. Більшість гелів, пінок та мусів для вмивання складаються з активних речовин, які усувають лише поверхневі забруднення. І не очистять від тонального чи сонцезахисного крему.

Олії ж у складі є ліпофільним типом розчинника, який легко поглинає всі масляні забруднення (надлишок шкірного сала, декоративну косметику, санскрін) навіть глибоко в порах. А емульгатори в гідрофільних оліях допомагають "подружити" ці сполуки з водою і легко змити. Саме така олійна основа в очищувального бальзаму.

Це унікальний засіб для всіх типів шкіри, що містить 97% компонентів натурального походження. Серед основних компонентів засобу:

  • Чай матча та зелена глина забезпечують глибокий детокс-ефект, виводять токсини, що особливо необхідно для жирної та проблемної шкіри.
  • Олія чорного кмину знімає запалення і подразнення, зміцнює імунітет шкіри обличчя.
  • Комплекс хлорофілу та міді має антибактеріальні властивості, уповільнюючи ріст деяких анаеробних бактерій на шкірі, які викликають висипання.
  • Екстракт шизандри запобігає появі висипань.

Завдяки цим компонентам відбувається максимально повне очищення, без стресу для шкіри. Саме тому очищувальний бальзам від Marie Fresh – найкращий варіант для догляду за усіма типами, навіть за жирною та проблемною шкірою. Адже засіб нормалізує роботу сальних залоз, запобігає появі жирного блиску протягом дня, заспокоює та запобігає появі запальних елементів.

Купити його можна зі знижкою -10% до 02.07 в нашому інтернет-магазині.

Купити

Поширені питання

Чому якісне очищення шкіри неможливе без гідрофільного засобу?
Чому варто використовувати очищувальний бальзам?
Чому лише гідрофільна олія може зняти санскрін?