Подарунки не закінчуються!

Подарунки не закінчуються!

все ще шукаєш ідеальний подарунок для подруги, мами, бабусі або для всієї родини?

Спецально для вас ми сформували новорічні набори з найпопулярніших засобів. Поклали їх в святкові упаковки та огорнули в турботу про вас.

 

ПОДАРУНКОВИЙ НАБІР "MIRACLE SKIN"

Бути неперевершеною в новорічну ніч дуже легко! Подарунковий набір поєднує результативну б'юті-маску миттєвої дії з протеїнами кіноа та ферментованими мінералами та зволожувальний крем для рук з оліями ши, жожоба та виноградною кісточкою. Чарівний тандем допоможе в догляді за обличчям та тілом, аби ви почувались впевнено та невимушено. Задля вашого комфорту ми доповнили набір ексклюзивною дизайнерською косметичною пов'язкою, яка триматиме ваше волосся під час б'юті-процедур. ВІДПРАВКА НАБОРУ З 21.12

 

ПОДАРУНКОВИЙ НАБІР "SILK PLEASURE"

Детоксу потребує не тільки шкірний покрив, але і наше волосся! У сучасних умовах життя ми стикаємося з масою забруднюючих факторів, тому так важливо приділяти увагу правильному та ретельному очищенню. Шампунь та бальзам для всіх типів волосся з програмою захисту та відновлення. Його активна формула відмінно справляється з різноманітними забруднюючими факторами і надає волосяним фолікулам енергію з блискучим ефектом. Набір ідеально доповнює натуральне мило ручної роботи з приголомшливим ароматом суниці та вершків. Те, що потрібно для відмінного SPA вашому волоссю та тілу.

 

ПОДАРУНКОВИЙ НАБІР "CHRISTMAS LIGHTS"

Ідеальний вечірній набір для вашого домашнього затишку в холодні вечори. Зволожувальний крем для рук інтенсивно живить і відновлює ніжну шкіру рук. Олія виноградної кісточки і жожоба допомагають зберегти молодість і гладкість шкіри. Пантенол і сквалан сприяють загоєнню мікротріщин, а екстракт обліпихи усуває сухість, лущення, зменшує роздратування і прискорює регенерацію тканин. Крем запобігає передчасному старінню, появі пігментації і має виражені загоювальні властивості. Масажна свічка прекрасно зволожує і відновлює водно-ліпідний баланс, усуває лущення та знімає запалення. Кокосова олійка робить шкіру м'якою і оксамитовою. Свічка має приємний запах та магічну атмосферу свята.

 

Чудова ідея подарувати красу та здоров'я своїм близьким