Military skincare set: з турботою про шкіру наших захисників та захисниць

Military skincare set: з турботою про шкіру наших захисників та захисниць

Усі ми мріємо швидше почути замість “Відбій повітряної тривоги” таке бажане “Ми перемогли!”. І досягти цього можна лише спільними зусиллями – кожного на своєму фронті. Marie Fresh Cosmetics об’єднується з виробником сухих душів Shower pack заради спільної мети – турботи про шкіру наших захисників та захисниць. Разом ми створили зручні набори для військових, які підійдуть для використання в польових умовах.

Сухий душ для військових та засоби для догляду від Marie Fresh 

З самого початку сухий душ від SHOWER PACK був створений для гігієни ліжкохворих інших країн. З початком війни виробник адаптував продукт для широкого кола споживачів, адже його зручно брати як в дорогу чи поїздку, використовувати в польових умовах за відсутності води. Також він значно спрощує надскладну роботу медиків у лікарнях і госпіталях. 

Одноразовий душ для військових: чому це важливо?

Шкіра військових постійно піддається впливу негативних факторів: небезпечне сонячне опромінення, надмірне потовиділення та виділення себуму, дощ, сніг, холодний вітер. В умовах війни наші захисники та захисниці не завжди можуть подбати про регулярне якісне очищення. Внаслідок цього їхня шкіра пошкоджується, стає чутливою, сухою, з'являються почервоніння, висипання, надмірна жирність, неприємні відчуття. 

Для якісного інтенсивного очищення та догляду ми розробили спеціальний набір Military skincare set компактних розмірів, який зручно брати з собою в дорогу, на виїзди, під час постійних переїздів. 

До складу набору входять:

  • сухий душ військовий, 
  • сухий душ для рук або ніг, 
  • пінка,
  • тонік,
  • крем для обличчя. 

Сухий душ Shower Pack призначений для очищення всього тіла і частково нагадує військовий польовий душ. Тонік у складі набору можна нанести на ватний диск та протерти обличчя, очистивши його від забруднень. Або розпилити безпосередньо на обличчя для тонізації шкіри. Завершальний етап – крем для обличчя, який заспокоює шкіру після впливу негативних зовнішніх факторів, запускає процес регенерації.

Які засоби від Marie Fresh Cosmetics входять до складу набору?

  1. Пінка для вмивання, яка містить мийні речовини природного походження, ефективно очищає і зволожує шкіру обличчя, зберігаючи її мікробіом. Екстракт алое та гідролат м'яти знижують чутливість шкіри та тонізують її. 
  2. Тонік розроблений на основі гідролату м’яти, делікатно очищає шкіру, освіжає та вітамінізує її. Тонік заспокоює подразнення та почервоніння.
  3. Крем для обличчя з алантоїном та пантенолом зменшує подразнення, знімає почервоніння та заспокоює шкіру обличчя. У складі засобу екстракти розмарину та шавлії, вітаміни Е та С – потужні антиоксиданти, які захищають шкіру від негативного впливу сонячного опромінення.

Ці продукти допоможуть очистити шкіру військових та зменшити почервоніння і роздратування, заспокоїти шкіру. Вони відновлюють захисний бар'єр після впливу негативних зовнішніх факторів, запускають процес регенерації. 

Допомога ЗСУ

Сухий душ для військових купити можна в інтернет-магазині партнера. Він чудово підійде як готовий тревел сет, якщо ви збираєтесь у подорож чи похід. Крім того, зайшовши на сайт Shower pack, ви можете придбати набір, а ми передамо його військовим. 50% прибутку з продажу наборів віддаємо на допомогу ЗСУ! Давайте разом дбати про шкіру та здоров'я наших захисників та захисниць, поки вони захищають нас!

Поширені питання

Що таке сухий душ?
Чи вистачить сухого душа дорослій людині?
Які компоненти у складі набору?