Hydra intense – ідеальний набір по догляду за волоссям для всієї родини

Hydra intense – ідеальний набір по догляду за волоссям для всієї родини

Більшість звичок з’являються у нашому житті з дитинства. Здорова шкіра та волосся теж починається з дитячого періоду. Якщо з маленького віку використовувати універсальний набір для догляду за волоссям, який підходить всій родині, це дійсно стане корисною звичкою і полегшить вибір вже у дорослому житті.

Універсальні засоби – це зручний та зрозумілий підхід до використання косметики. І найкращий прояв турботи про родину – безпечна, натуральна та ефективна доглядова косметика. Дуже зручно, коли ви можете використовувати певний засіб та всі члени вашої родини, особливо діти також! Якщо ваші діти неохоче купаються і не люблять мити волосся, розумно придбати шампунь, який довше зберігатиме їхні пасма чистими та свіжими. 

Для цього ми створили ідеальний набір – безсульфатний шампунь та кондиціонер Hydra intense, яким може користуватись як жінка, чоловік або дитина. Ми зробили їх у великому обсязі – 400 мл, щоб точно вистачило усім! Саме зараз їх можна замовити на нашому сайті за вигідною ціною.

Що входить до набору по догляду за волоссям Hydra intense?

Шампунь для зволоження волосся, який містить 95% інгредієнтів натурального походження, підходить для всієї сім'ї і є безпечним для дітей від 7 років. У його складі м'які мийні речовини з кокоса та оливи для дбайливого очищення й розгладжування волосся. Ці компоненти роблять його слухняним та шовковистим. Комплекс із чотирьох видів гіалуронової кислоти та олія інка-інчі забезпечують миттєве екстремальне зволоження волосся та шкіри голови. Воно стає блискучим, еластичним та легко розчісується.

Цей натуральний шампунь для волосся – легкий і ніжний за консистенцією, тож ви можете мити своїх дітей без хвилювань. Використовуйте цей засіб, якщо хочете, щоб вся родина мала здорове волосся та шкіру голови. Безпечний для всіх типів, не містить SLS, SLES, силіконів та парабенів. Зберігає здоровий захисний шар шкіри, на відміну від звичайних сульфатних шампунів.

Спробуйте поєднати цей шампунь із кондиціонером, що йде у наборі, щоб отримати найкращі результати та мати сяючі, блискучі пасма, які не сплутуються та виглядають доглянутими. Замовити його можна в нашому інтернет-магазині.

Кондиціонер для зволоження волосся з набору Hydra intense care містить 92% компонентів натурального походження. У його складі теж немає силіконів, тому засіб підходить для всієї сім'ї і є безпечним для дітей! Він дозволить відчути зволоження вже з перших секунд використання!

Його можна використовувати як натуральний кондиціонер для тонкого жирного волосся, а також як маску для волосся: залишити кондиціонер на 20-30 хвилин та ретельно змити водою.

Замовити набір зі знижкою 5%


Поширені питання

Якою повинна бути косметика по догляду за волоссям?
Яких компонентів не повинно бути в натуральних засобах?
Чим відрізняється звичайна гіалуронова кислота від тієї, що є у наборі Hydra intense?