Glow skin enzyme beauty set: забезпечує моментальний glow-ефект

Glow skin enzyme beauty set: забезпечує моментальний glow-ефект

Набір з двох засобів на основі 6 потужних ензимів забезпечує регулярну делікатну ексфоліацію шкіри, освітлює пігментацію та запускає процеси регенерації. Ензимна пудра – засіб для щоденного очищення шкіри, пінка для вмивання у вигляді м'якої пудри, посилена 3 ензимами. Ензимний пілінг – маска для додаткового догляду 1-3 рази на тиждень. Він полірує шкіру, прибирає лущення, робить шкіру сяючою, м’якою та активує процес оновлення. Засоби підходять для всіх типів шкіри, зокрема для чутливої.

Купити набір зі знижкою -20%

Набір засобів працює в 4 напрямках:

  1. Полірує шкіру та надає моментальний glow-ефект.
  2. Запускає процес регенерації шкіри та зменшує зморшки.
  3. Освітлює шкіру, зменшує наявну пігментацію і постакне.
  4. Зменшує виділення себуму на 22%, візуально звужує пори на 14%.

На відміну від більшості засобів з кислотами, набір не має сезонних обмежень у використанні, бо він не підвищує чутливість до сонячних променів.

Чому набір Glow skin enzyme beauty set потрібний усім типам шкіри?

Після 25 років процес оновлення шкіри стає повільнішим і збільшується до 35-45 днів, а після 50 років він становить 55-70 днів. Для чого потрібне відлущення шкіри? Коли ми видаляємо з поверхні мертві клітини, то запускаємо процес регенерації, оновлення клітин і шкіри. Тобто без нашої допомогти клітини шкіри оновлюються всього лише раз на півтора-два місяці. 

Що буде без оновлення з нашою шкірою?

  • на сухій шкірі з'являтиметься все більше і більше лущень, шкіра швидше буде покриватись зморшками, навіть найсильніші зволожувачі перестануть ефективно працювати;
  • на жирній шкірі з'являться характерні сальні нитки, підшкірні комедони, надмірний жирний блиск;
  • проблемна шкіра не зможе позбавитись від висипань, їх кількість буде лише збільшуватись, бо відмерлі клітини – гарне середовище для розвитку бактерій, що викликають акне. 

Крім того, без своєчасної ексфоліації будь-який догляд, активи перестануть ефективно працювати, бо не зможуть проникати в шкіру. Саме тому набір Glow skin enzyme beauty set потрібний усім типам шкіри: жирній, сухій, комбінованій, проблемній, віковій тощо.

Купити зі знижкою -20%

FAQ

1. Як відлущувати та очищати чутливу шкіру, схильну до почервонінь?

Єдине рішення – засоби з ензимами, бо вони підходять навіть для чутливої шкіри. Для тих, хто прагне відлущення без жорстких скрабів, кислот.

2. Чи можна використовувати набір для зрілої шкіри?

Регулярне застосування косметики з ензимами допомагає досягти гладкої та сяючої шкіри обличчя у найкоротші терміни. При регулярному використанні шкіра оживає, стає більш пружною, набуває рівної текстури та розгладжується. Зокрема завдяки інтенсивному відновленню клітин шкіри зменшується глибина та кількість зморщок.

3. Як позбутись чорних цяток, комедонів та запобігти їх появі?

Must-have дія для цього: щоденне використання ензимної пудри + ензимний пілінг 2-3 рази на тиждень