0
Довгоочікувана новинка! Ферментний пілінг
15.09.2020

Довгоочікувана новинка! Ферментний пілінг

Зустрічайте довгоочікувані новинки від Marie Fresh Cosmetics з хорошим бонусом.

Погодьтеся, про гладеньку і здорову шкіру мріє кожна дівчина. І тут на допомогу приходить інноваційний ферментний пілінг з екстрактом ягід журавлини та ферментами гранату для всіх типів шкіри. А для власниць з чутливою шкірою ми приготували ферментний пілінг з екстрактом ягід журавлини.

Що ж таке ферментний пілінг та який ефект він має?

Ферментний (ензимний) пілінг – це один із найбільш м'яких і щадних різновидів хімічного пілінгу. Він дуже дбайливо і делікатно очищує шкіру, тому практично не має обмежень.

В складі засобу для чутливої шкіри є ферментований екстракт ягід журавлини, який запускає на шкірі процес «генерального прибирання», а нарінгенін має сильні протиалергічні і протизапальні властивості, водночас зменшуючи видимі ознаки розширених капілярів.

Вітамін В5 активує клітинний метаболізм, швидко і глибоко проникає в шкіру та знімає запалення.

Пілінг для всіх типів шкіри містить ферменти, виділені з граната, які зволожують і стимулюють процес регенерації, а фібробласти стимулюють синтез "молодого колагену" і гіалуронової кислоти, тому шкіра моментально стає гладкою і тонізованою.

Гіалуронова кислота і рослинний гліцерин вловлюють вологу і утримують її на поверхні шкіри як мікрогубка, забезпечуючи 24-годинне зволоження, з ефектом anti-pollution. Так шкіра отримує моментальне освіження і ліфтинг. Також шкіра набуває великої стійкості до перепадів температур, захищена від агресивної дії солоної і хлорованої води, сонця завдяки наявній трегалозі в складі.

Незважаючи на м'якість і делікатність дії, ферментний пілінг дарує відмінний результат. Завдяки хорошій здатності проникнення в структуру шкіри, ферменти не тільки очищають її, а й сприяють підняттю її тонусу і поліпшенню її текстури. Втомлена, тьмяна шкіра відроджується, наповнюється енергією, стає гладкою та еластичною, набуває здорового та рівного кольору.

З нагоди запуску продукту в нас діє акція:

Тільки перші 500 замовлень

Знижка -50 грн при замовленні одного пілінгу, та -100 грн при замовленні двох.

Пропозиція діє до 30.09.2020 р.