Детокс для шкіри - необхідність чи забаганка

Детокс для шкіри - необхідність чи забаганка

Ніхто не хоче прокидатися з тьмяною та втомленою на вигляд шкірою. Особливо, коли світові глянці диктують нам, як повинна виглядати жінка. Але стрімкий спосіб життя, вплив хімічних речовин, постійний макіяж і забруднення навколишнього середовища вносять свої корективи. Вони здатні закупорити пори та зробити шкіру неживою. Саме тоді детокс це найкраще рішення для тих, хто дбає про своє тіло.

Що таке детокс?

Це очищення та оновлення на клітинному рівні, потрібне для молодості та краси. Так, щоденний догляд – це комплексна робота над собою. Вона складається з

  • правильного харчування;
  • водного балансу;
  • спорту;
  • якісного сну;
  • збереження ментального здоров’я;
  • багатьох інших кроків.

Але найпростіший крок – глибоке очищення, яке буде актуальним у будь-яку пору року, особливо навесні, коли хочеться оновлення. Для цього Marie Fresh Cosmetics влаштовує справжній детокс, щоб прибрати все зайве. І дарує знижку з 27.03 по 31.03 на засоби для обличчя, волосся та тіла. Ця та інша детокс косметика вже доступна у нашому інтернет-магазині.
 

Коли потрібно робити детокс шкіри?

Коли цього потребує наше тіло. Звичайно, на перший погляд, може здаватися, що все добре. Однак, варто знати: з поверхні щодня відділяються близько 2 млрд ороговілих лусочок. Уяви, скільки всього потрапляє на тіло: бруд, пил, смог, що міститься в повітрі, токсини, бактерії. Вони здатні проникати глибоко в епідерміс та пошкоджувати його.

Як наслідок – кількість забруднень ззовні та всередині лише збільшується. А тьмяна шкіра, висипання, нерівний тон та передчасне старіння – гарантовані. Враховуючи це, детокс – необхідність, а не забаганка.
 

Що впливає на її стан?

  • Стрес

Почервоніння та роздратування часто є результатом стресу. Високий рівень стресу відображається на нашому обличчі. Висипання, запалення та забиті пори є ознаками уповільнення клітинного обміну та збільшення кількості шкірного сала.

  • Недостатня ексфоліація

Макіяж, ороговілі клітини, забруднення та жир можуть накопичуватися в порах і призводити до того, що вони закупоряться. Це відбувається через недостатнє очищення – ексфоліацію, яку варто робити 1-3 рази на тиждень.

  • Звички

Куріння, алкоголь, недостатнє вживання води та неякісний сон, нехтування двоетапним очищенням впливають на стан епідермісу.
 

Етапи детоксикації шкіри

Детоксикація та виведення токсинів з поверхні шкіри, завдяки чому вона виглядає свіжою та омолодженою, відбувається у кілька етапів:

  1. Спочатку потрібно обрати товари, які найкраще підійдуть для процедури. Наприклад:
  1. Далі провести саме очищення та відновлення епідермісу.
  2. Зафіксувати перші результати – зволожену та гладку шкіру тіла.

     

Компоненти в детокс косметиці

Наше волосся та шкіра голови теж постійно піддаються впливу: хімічні сполуки в доглядових та стайлінгових засобах, важкі метали, солі, хлорована вода, гази, пил та смог, що містяться в повітрі, УФ-випромінювання. Токсичні речовини дуже швидко поглинаються волоссям та шкірою голови, тому звичайний шампунь не допоможе від них позбавитись. Потрібно зробити детокс шкіри голови та волосся. Найкраще для цього підійдуть засоби від Marie Fresh.

Вони містять активні компоненти, що допомагають позбутись від токсичних хімічних сполук, вільних радикалів, окиснювачів, небезпечних бактерій. Що є результатом глибокого детокс-ефекту? Ревіталізація волосяних цибулин. Як результат, високий рівень АТФ - аденозинтрифосфат - це енергія, яку клітини волосяної цибулини використовують для росту здорового волосся. Він захищає волосяні цибулини від токсичного впливу забруднювачів навколишнього середовища, тому вони починають нормально функціонувати.

Всі детокс-засоб



Поширені питання

Чи достатньо вмиватися лише водою?
Коли варто робити детокс обличчя?