COLOR PROTECT: НА ЗАХИСТІ КОЛЬОРУ ТА ЗДОРОВ’Я ТВОГО ВОЛОССЯ

COLOR PROTECT: НА ЗАХИСТІ КОЛЬОРУ ТА ЗДОРОВ’Я ТВОГО ВОЛОССЯ

Професійний догляд за фарбованим волоссям: колористи рекомендують

Стійке фарбування провокує ламкість та сухість волосся, саме тому після фарбування потрібен спеціальний догляд. Звичайний шампунь очищує шкіру голови та пасма, але не доглядає за кольором, навпаки швидше вимиває його, якщо у складі є агресивні очищувальні компоненти. Ми розробили нову лінійку, яка ідеально підійде для фарбованого та знебарвленого волосся на кожен день. Колористи обирають серію Color Protect, яка забезпечує професійний догляд та відновлену структуру волосся завдяки інноваційній технології та антиоксидантам у складі.

 

ІННОВАЦІЙНА ФОРМУЛА ДЛЯ НАСИЧЕНОГО КОЛЬОРУ ТА ВІДНОВЛЕНОЇ СТРУКТУРИ

В основі серії інноваційна технологія захисту кольору на основі антиоксидантів ягід годжі, яка захищає пігмент від руйнування під дією вільних радикалів та збільшує стійкість кольору. Хімічна технологія FiberHance™ BM пролонгує яскравий колір волосся. Молекули глибоко проникають в кортекс та створюють нові зв’язки, тим самим відновлюють та зміцнюють внутрішню структуру кератину волосся. А протеїни кіноа зволожують волосся на 92%, завдяки чому волосся стає гладеньким та шовковистим на дотик.

Як результат, волосся втричі більш щільне, захищене від пошкоджень та вимивання кольору. Яскравий відтінок залишається надовго. Після використання пасма стають блискучими та шовковистими, легко розчісуються навіть після фарбування.

Поспішай замовити набір зі знижкою -20% до 24.12.


КУПИТИ