0
Чому зима — найкращий час для пілінгів?
13.02.2023

Чому зима — найкращий час для пілінгів?

Зима — улюблений для багатьох сезон пілінгів. Чудовий час, щоб провести його за звичними б’юті ритуалами та допомогти своїй шкірі. У цей період вона потребує дбайливого догляду. Вітряна погода, перепади температур, пересушене повітря в приміщенні впливають на її стан. Не дивно, що взимку часто багато хто починає скаржитися на сухість, тьмяність або свербіж. Щоб позбутись цих неприємних станів – варто очищувати обличчя.

Навіщо робити пілінг

Якщо ви хочете мати здорову, гладку шкіру, ексфоліація – процес відлущення ороговілих клітин, повинен стати частиною вашого догляду, незалежно від типу та стану.

Існує міф, що лише певні типи шкіри потребують відлущування, наприклад, жирний та проблемний, але це не так. Коли повітря надворі прохолодне, а вдома занадто сухе, шкіра зневоднюється швидше, відтак починається процес передчасного старіння. Саме тому варто регулярно очищувати обличчя, щоб видалити мертві клітини. Це необхідно для омолодження шкіри взимку.

Яка користь пілінгів?

Під час ексфоліації ви ефективно очищаєте пори. Видаляючи омертвілі частинки клітин разом з усім іншим брудом, який може залишитися після очищення, пілінг запобігає проникненню всього цього в пори. Він запобігає появі комедонів та чорних цяток.

Оскільки пори очищаються, а поверхня розгладжується та позбавляється бруду, інші засоби можуть проникати глибше. Відлущування допомагає сироваткам, кремам з активними компонентами працювати ефективніше. Ось чому він завжди має бути частиною вашого догляду за шкірою.

Крім посилення кровообігу, відлущування також покращує сяяння шкіри. Це сприяє оновленню клітин, тому вона виглядає більш сяючою. Домашнє відлущення — чудовий спосіб прискорити процес регенерації клітин.

Ферментний пілінг для всіх типів шкіри від Marie Fresh – невід’ємна частина догляду. Регулярне оновлення епідермісу завдяки ферментам стимулює шкіру до синтезу «молодого» колагену, щоб покращити текстуру, цілісність, зберегти її підтягнутою та молодою.

Пілінг обличчя користь якого важко переоцінити, має багато переваг і ефективний у боротьбі проти старіння. Він оновлює роговий шар шкіри та допомагає їй бути здоровою.

Коли краще робити пілінг обличчя?

Косметологи радять 1-2 рази на тиждень, але як дізнатись, коли саме? Є кілька очевидних ознак, за якими легко зрозуміти, що ваша шкіра підказує – їй потрібна ексфоліація.

  • шкіра виглядає сухою та тьмяною;
  • засоби не виконують свою дію, не має результату після нанесення;
  • є нерівності або темні плями, лущення;
  • виникають висипання або пори здаються забитими;
  • відчуття сухості, роздратування або навпаки, надмірний блиск.

Якщо ви помітили у себе одну або кілька ознак – це свідчить, що варто зробити ексфоліацію. Саме тоді буде зволожена та очищена шкіра і зима – найкращий час для цього, немає активного сонця.

Який пілінг краще?

Існують різні способи відлущування. Ваш тип шкіри повинен визначати, який метод використовувати та як часто. При певних станах, включаючи розацеа, відлущування зазвичай не рекомендується.

Визначивши потреби та стан, радимо обрати засоби від Marie Fresh Cosmetics, наприклад:

  • Кислотний пілінг для всіх типів, який делікатно та глибоко очищує її, робить однорідною та шовковистою. Особливо підходить власницям проблемної, жирної та вікової.
  • Ферментний для чутливої шкіри. Він делікатно очищує, прибирає лущення, стимулює загоєння мікротріщин, робить еластичною та пружною.

Відповіді на поширенні запитання

Чому не можна робити пілінг влітку?
Чи можна наносити його в будь-який час?
Чи варто робити пілінг самостійно?

Використовуйте косметику Marie Fresh, створену лікарем-косметологом на основі власного практичного досвіду роботи з клієнтами та знанні їхніх потреб.