ВДОСКОНАЛЕНИЙ ВВ-КРЕМ SPF 20 ДЛЯ ДОСКОНАЛОЇ ШКІРИ

ВДОСКОНАЛЕНИЙ ВВ-КРЕМ SPF 20 ДЛЯ ДОСКОНАЛОЇ ШКІРИ

 

Використання сонцезахисного крему з тонувальним ефектом — один з найкращих і найпростіших способів, як захистити шкіру від сонця в будь-якому віці та покращити її зовнішній вигляд. При регулярному використанні ВВ-крем допомагає запобігти сонячним опікам, раку та передчасному старінню,  також робить шкіру досконалою!

Ми покращили формулу нашого ВВ-крему SPF 20: завдяки оновленому складу пігментованих фільтрів засіб ще краще адаптується під відтінок шкіри. Засіб підходить всім типам та відтінкам шкіри обличчя, навіть дуже світлій. Крем вирівнює колір та візуально приховує недоліки шкіри. Засіб створений для того, аби ти частіше дивилась на себе!

Купити зі знижкою -15%

що таке spf

Фактор захисту від сонця (SPF) — здатність сонцезахисного крему захищати нас від певної частини ультрафіолетового (УФ) світла, яке називається UVB. УФ-промені напряму впливають на сонячні опіки та рак. Існує два інші види ультрафіолетового опромінення: UVC-промені (які не проходять через земну атмосферу) та UVA-промені (які також здатні викликати пігментацію, меланому, тобто рак шкіри, а також старіння). Санскрін широкого спектра захищає як від UVB, так і UVA променів. Зазвичай, це засіб, який місить spf захист з певною позначкою — 15, 20, 30 або 50.

Також він захищає від HEV (синє світло) — частина спектру сонячного проміння, яке випромінюють екрани різних гаджетів. HEV-промені здатні проникати в епідерміс і досягати дерми. Це призводить до фотостаріння, а також викликає гіперпігментацію і сприяє виникненню таких станів, як вікові плями та меланодермія, прискорює передчасне старіння клітин шкіри. Щоб цього не сталося – захищай свою шкіру разом з ВВ-кремом.

Чи варто використовувати сонцезахисний крем щодня? 

Так, оскільки ультрафіолетові промені настільки потужні, що навіть 15 хвилин перебування на вулиці достатньо, щоб спричинити пошкодження та призвести до старіння шкіри, розвитку раку в довгостроковій перспективі. Про це свідчать дослідження американських онкологів, що вивчали шкідливий вплив сонця на людське тіло.

Дослідження 2016 року показало, що лобове скло здатно відображати близько 96 відсотків ультрафіолетових променів. Однак більшість вікон можуть блокувати лише 44%, в той час, як санскріни на 95% і більше.

Чому старіння шкіри може бути небезпечним 

Більшість не знає, що ультрафіолетові промені проникають крізь тіло у будь-яку пору року та призводять до страшних наслідків. Шкідливі UVA і UVB-промені легко досягають землі крізь вікна, скло автомобіля чи похмуру погоду. Постійне УФ-випромінювання пошкоджує ДНК клітин шкіри та мікробіому. Це призводить до появи пігментації, сухості та зморщок. Як наслідок — передчасне старіння та навіть меланома. Саме тому регулярне нанесення SPF — це не лише захист від сонця для обличчя та тіла, а й від раку!

як захистити шкіру від сонця?

Дерматологи рекомендують уникати прогулянок у період активного сонця — з 11 до 16 години. Однак це не єдина порада, що допоможе захистити шкіру. Також варто носити одяг, який покриває відкриті ділянки тіла, панаму або кепку, закрите, але легке взуття. Ну й обов’язковий етап — нанесення крему з spf для обличчя. Такі засоби можна легко замовити в нашому інтернет-магазині.

ЯК наносити СПФ?

Члени Американської академії дерматології рекомендують наносити сонцезахисний крем щоранку як частину щоденного догляду за шкірою. Потрібно щодня наносити санскрін у достатній кількості на обличчя, шию, груди, вуха, щоб запобігти шкідливому впливу сонця. Кількість крему повинна бути згідно з правилом двох пальців руки – вказівного та середнього.

Купити зі знижкою -15%

що таке BB крем?

 

ВВ крем це своєрідний «бальзам від плям» або «бальзам для краси» у перекладі, але він більше, ніж звичайний тонований крем для обличчя. ВВ-креми спеціально розроблені, щоб діяти. Це засіб 3-в-1: створювати ідеальну основу під мейк, бути праймером та зволожуючим кремом одночасно. Його гладка текстура також дозволяє виконувати функцію праймера, вирівнюючи тон шкіри для бездоганного нанесення макіяжу.

 

Наприклад, наш ВВ-крем з SPF 20 з оновленою формулою — легкий доглядовий засіб з захистом від ультрафіолетового випромінювання. Безпечні мінеральні фільтри нового покоління у його складі захищають від 95% ультрафіолетового випромінювання типу А, В та штучного синього світла від гаджетів. Це дозволяє запобігти руйнуванню колагену та еластину, появі зморщок та пігментних плям, що виникають внаслідок негативного впливу УФ-опромінення протягом всього року.

 

Крем підходить для всіх типів шкіри, особливо для жирної та проблемної, адже не обтяжує її та не провокує закоркування пор. Окрім тонування та захисту від сонця, ВВ-крем доглядає за шкірою протягом дня — зволожує, живить та відновлює бар‘єр. Засіб ще краще підлаштовується під тон шкіри і робить це краще за фільтри Instagram: не створює ефект маски, а надає легкий тонувальний ефект за рахунок пігментованих фільтрів та захищає її. Вдосконалений крем для твоєї досконалої шкіри!

 

З 11 по 22 жовтня його можна замовити зі знижкою -15%

 


Купити зі знижкою -15%



Відповіді на поширені питання

Які сонцезахисні засоби краще: з хімічними чи фізичними фільтрами?
Чи потрібно наносити SPF, якщо я планую робити макіяж?
Сонцезахисний крем треба наносити до чи після інших продуктів?