0
Що відбувається з тілом під час його скрабування? 🙌
09.04.2021

Що відбувається з тілом під час його скрабування? 🙌

Дуже часто через нашарування зроговілих клітин на поверхні шкіри вона стає тьмяною, з нерівномірним тоном, згрубілою.

 

Товщина рогового шару багато в чому визначається швидкістю його відшарування. Здоровий епідерміс самостійно оновлюється протягом 28-30 днів. Проте, через постійний вплив довкілля та поганої екології природні функції шкіри погіршуються і на допомогу приходять засоби для очищення🙌

 

Під час механічного очищення ми позбавляємо поверхню шкіри від надлишкового жиру, бруду та ороговілих клітин, відповідно відшліфовується її рельєф, вирівнюється тон, шкіра стає шовковистою та осяною.

 

Одним із найпопулярніших способів очищення шкіри є скраби. Вони полюбилися жінками через простоту у застосуванні, різноманітність та можливість приготувати самостійно з кавових зерен, солі, цукру чи подрібнених кісточок.

 

Проте, ми закликаємо вас переглянути ваше ставлення до таких варіантів!

 

Кавові зерна, сіль, цукор, подрібнені кісточки не проходять потрібну обробку та шліфування. Потрапляючи на шкіру, вони надмірно відлущують та травмують захисний шар своєю неправильною формою з гострими кутиками. Через пошкоджений захисний бар‘єр легко можуть проникнути токсини та патогенні мікроорганізми. Внаслідок чого ми спостерігаємо почервоніння, больові відчуття та надмірну чутливість шкіри.

 

В своїх скрабах ми використовуємо найделікатніший для шкіри та екологічний для природи абразивний матеріал.

 

Перліт - компонент мінерального та вулканічного походження, частинки якого мають різні розміри та забезпечують правильний ефект відлущування.

 

🙌 Для його виготовлення використовується спеціальна термічна обробка, яка надає частинками круглої форми та запобігає розвитку бактерій. Спершу він нагрівається до потрібної температури, а потім розширюється, щоб надати частинками гладку сферичну форму.

 

Ми прикріпили фотографії абразивних частинок, збільшених під мікроскопом, які найчастіше використовують в скрабах для порівняння. Побачене вас точно вразить:

  1. Цукор
  2. Сіль
  3. Кава
  4. Перліт

 

Абразивні частинки цукру

Абразивні частинки солі

Абразивні частинки кави

 

Перліт в первинному вигляді:

Перліт в первинному вигляді

Перліт після спеціальної обробки:

Перліт після спеціальної обробки

 

🙌 Доведено, що адсорбційні властивості перліту набагато вищі за глину чи тальк. Потрапляючи на шкіру, він добре вбирає жир, бруд та м’яко полірує поверхню шкіри.

 

Адсорбційні властивості перліту набагато вищі за глину чи тальк

🙌 На відміну від мікропластикових гранул, перліт є інтертним компонентом, який не засмічує довкілля та має кращі відлущувальні властивості.

 

В дослідженні брали участь 20 жінок, віком 18-70 років. Протягом чотирьох тижнів вони використовували 4 різних гелі для душу, з відлущувальними частинками: перлітом та мікрогранулами. В результаті 86% жінок відзначили більшу ефективність засобів з перлітом, кращу текстуру та нанесення.

 

Перліт є у складі нашого скрабу для тіла Deep Moisturizing Series та в антицелюлітному ліполітичному пілінгу для тіла.

Скраб для тіла Deep Moisturizing Series

 

      ПРИДБАТИ       

Антицелюлітний ліполітичний пілінг для тіла