Чому безсульфатні натуральні пінки для інтимної гігієни вважаються більш безпечними для здоров'я жінок?

Чому безсульфатні натуральні пінки для інтимної гігієни вважаються більш безпечними для здоров'я жінок?

Інтимні ділянки – особливо чутлива зона в тілі кожного з нас. Вона вимагає особливого догляду. Яким він повинен бути? Який гель або пінку для інтимної гігієни краще обрати? Є кілька критеріїв, на які варто звернути увагу при виборі товару. Але спершу розберемо, що таке інтимна гігієна.

Це регулярний ретельний догляд за делікатними частинами тіла. Основою цього процесу є вибір правильного засобу та правильне його використання. Важливо дбати не лише про очищення обличчя та тіла, але й статевих органів, підтримувати чистоту, що є ключем до збереження жіночого здоров’я. Оскільки відсутність гігієни та неправильне очищення може збільшити ризик грибкових інфекцій, інфекцій сечовивідних шляхів, спричинити постійну сухість та роздратування.
 

Як доглядати за інтимною зоною?

Правила інтимної гігієни досить прості: варто використовувати спеціальні засоби, які були розроблені, щоб підтримувати збалансований рівень pH, захищати делікатну зону від надмірного розмноження патогенних бактерій і підтримувати загальний імунітет. Їх можна використовувати 1-2 рази на день за призначенням.

Але варто знати, що рівень pH нашої шкіри коливається від 4,1 до 5,8, а нормальний pH піхви коливається від 3,8 до 5,0. Потрібно, щоб інтимна зона була більш кислою, ніж решта тіла, щоб контролювати баланс між коменсальними та умовно-патогенними бактеріями.

Крім того, гелі для душу та мило часто містять інгредієнти, яких краще уникати при нанесенні на делікатні ділянки, як-от гліцерин, парабени, ароматизатори тощо.
 

Як вибрати засіб для інтимних зон?

Перш за все, варто запам’ятати які компоненти повинно бути у складі таких засобів, як пінка для інтимних зон?

  1. Кислоти, які нормалізують pH шкіри. Кислий pH обмежує кількість умовно-патогенних бактерій, відповідальних за інфекції. Кислоти в миючих засобів допомагають створити здоровий мікробіом і відновити природний шкірний бар’єр (кислотну мантію). Крім нормалізації інтимної флори, вони також відлущують шкіру, видаляючи змертвілі клітини, тому позитивно впливають на шкіру всього тіла.
  2. Молочна кислота зазвичай використовується в засобах особистої гігієни. Вона ніжніша, порівняно з іншими кислотами та ідеально підходить для сухої та чутливої ​​шкіри.
  3. Пребіотики теж є незамінним інгредієнтом у складі. Це поживні речовини, які сприяють росту корисних бактерій у нашому тілі та на ньому.
  4. Натуральні консерванти, які отримують з молочнокислих бактерій. Вони підтримують мікробіом шкіри здоровим, знищують патогенні бактерії, дбають про здоров’яособливих зон.
     

Який найкращий засіб для інтимної гігієни?

Той, що не містить шкідливих речовин. Пінка для інтимної гігієни від Marie Fresh не містить сульфатів та жорстких мийних речовин. У її складі 98% натуральних компонентів, які:

  • стимулюють ріст лактобактерій
  • відновлюють бар'єрну функцію мікрофлори
  • нормалізують рівень pH
  • забезпечують захист від бактерій та інфекцій
  • знімають запалення шкіри та слизової оболонки

Вона делікатно очищує, освіжає та підтримує мікрофлору інтимної зони. Саме тому радимо купити її в інтернет-магазині або на нашому сайті.
 

Які переваги у безсульфатної пінки?

Багато виробників нехтують безпекою складу в засобах для інтимної гігієни. У складі можна зустріти SLS, SLES та інші шкідливі сульфати. Деякі з них є похідними нафтопродуктів, які пересушують ніжну шкіру, викликають подразнення, сухість, відчуття дискомфорту. Ці агресивні інгредієнти вимивають важливий для шкіри мікробіом, що призводить до порушень мікрофлори та pH-балансу.

Щоб цього не сталося, варто обирати делікатні засоби, які містять лише натуральні та безпечні інгредієнти, як безсульфатна пінка для інтимної гігієни Marie Fresh. У її складі неагресивні мийні речовини з кокоса, які дуже м'які та підійдуть навіть для найніжнішої шкіри. До речі, відтепер засіб ще й у новому дизайні. Обов’язково спробуйте!

Купити пінку для інтимної гігієни


Поширені запитання

Чому я не можу використовувати звичайний гель для тіла або мило?
Чи можна використовувати мило для інтимної зони?
Чи варто купувати засоби з антисептичним ефектом?