0
Догляд за шкірою навесні: дієві поради та рекомендації
03.03.2020

Догляд за шкірою навесні: дієві поради та рекомендації

З першими променями весняного сонечка змінюється все навколо! І це стосується не тільки природи, нашого настрою, зовнішнього вигляду, але і ритуалів догляду за шкірою.

Ми підготували дієві поради з догляду за шкірою навесні, які допоможуть вам привести себе в порядок після хоч і не холодної, але такої похмурої і вогкої зими.

1. Перегляньте свою поличку з доглядовими засобами

Будемо чесні, у всіх нас є ці продукти. Ті, які припадають пилом в далеких кутах шафок у ванній кімнаті. У повсякденній метушні ми часто забуваємо про них, а даремно. Часом, у цих продуктів навіть термін придатності давно минув, а це загрожує подразненням шкіри після використання.

Рекомендуємо переглянути всі продукти і викинути непотрібні або з вичерпаним терміном придатності. Заодно можна оновити базові засоби догляду, наприклад, купити пінку для вмивання або тонік для весняного догляду за шкірою.

Тонік для весняного догляду за шкірою

2. Оновіть декоративну косметику

Навесні ми зазвичай віддаємо перевагу більш легкому макіяжу. У минулому залишилися темні помади і щільні текстури, їм на зміну прийшли легкі відтінки і консистенції. Однак такі зміни зовсім не говорять про те, що тепер можна знехтувати демакіяжем.

Гідрофільна олія-гель 3 в 1 дбайливо та якісно знімає макіяж, забезпечуючи фізіологічне очищення, зволожує шкіру і не залишає липких слідів. Її тануча текстура буде особливо приємною навесні, коли не хочеться користуватися щільними олійними продуктами.

3. Використовуйте легкий пілінг для очищення

Наша шкіра після зими виглядає не завжди так, як нам би цього хотілося. Так що з приходом весни саме час подбати про неї, прибрати геть тьмяність і лущення. У цьому допоможе маска-пілінг з фруктовими кислотами і пудрою бамбука найдрібнішого помелу. Вона оновлює шкіру, сприяє звуженню пор і найголовніше - повертає шкірі її природне сяйво!

Ми рекомендуємо використовувати маску-пілінг 1-2 рази на тиждень у вечірній час, в залежності від типу і стану шкіри. Перед виходом на вулицю нанесіть крем з SPF. Ви ж пам'ятаєте, що перше весняне сонце дуже активне.

Маска-пілінг з фруктовими кислотами

4. Більше уваги приділяйте зволоженню шкіри

Після зими наша шкіра часто страждає від сухості і лущення - причиною тому холодний вітер, різкі температурні контрасти між приміщенням і вулицею, низька вологість через опалення.

Саме тому з приходом весни так важливо забезпечити шкірі достатній рівень вологи. Для цього потрібно пити воду і користуватися зволожуючим кремом. Рекомендуємо поступово відмовлятися від щільних кремів і віддавати перевагу більш легким текстурам. Чому? У міру підвищення температури вироблення себуму в нашій шкірі також може зрости. Більш легкий крем допоможе уникнути перевантаження шкіри навесні, коли на вулиці стане по-справжньому тепло.

Зволожуючий крем

5. Використовуйте засоби з SPF

Сонце за вікном говорить не тільки про те, що там весна, але і нагадує про необхідність використання захисту з SPF. Здавалося б, сезон тільки починається, але ультрафіолетові промені UVA і UVB вже дуже активні, так що не ігноруйте захист. Це допоможе зберегти здоров'я і молодість шкіри на довгі роки.

6. Спробуйте щось нове в догляді

Весна - це період оновлення. Чому б не спробувати щось новеньке в догляді за шкірою. Наприклад, купити сироватку для обличчя, якщо таким продуктом ще не доводилося користуватися. Тим більше, що вона цілком може стати прекрасною альтернативою крему в літню пору.

Сяйте і насолоджуйтеся весною!