Професійний догляд за волоссям в домашніх умовах: топ-3 засоби

Професійний догляд за волоссям в домашніх умовах: топ-3 засоби

Догляд за волоссям в домашніх умовах часто відрізняється від візитів у салони краси. Принаймні, багато дівчат та жінок так вважають, оскільки не можуть досягти потрібного результату самостійно, без допомоги різних продуктів та спеціаліста. Якщо ти завжди мріяла про локони, ніби після візиту до перукаря, — час спробувати PROFESSIONAL HAIR SERIES. 

Купуй набір зі знижкою -20% до 6.09.

Про нашу серію для професійного догляду в домашніх умовах, яка підійде усім, а також інші продукти поговоримо у цій статті. 

Які є засоби догляду за волоссям?

Засоби для догляду за волоссям представлені на ринку у великій кількості. Вони створені для певних потреб: очищення, ексфоліації, зволоження, захисту та відновлення пасм, реструктуризації, пролонгування кольору тощо. Це може бути:

  • шампунь;
  • бальзам;
  • кондиціонер;
  • маска;
  • пілінг для шкіри голови;
  • сироватка для росту;
  • філер для кінчиків;
  • рідкі кристали;
  • олія;
  • термозахисний спрей.

Підібрати правильну косметику по догляду за волоссям непросто через широкий асортимент продукції, але це можливо. Щоб мати гарне та здорове волосся, необхідно як слід за ним доглядати. Це означає не лише регулярне відвідування перукаря, а й використання правильних косметичних засобів, таких як шампунь, кондиціонер, маска, філер тощо. 

Який саме обрати засіб — залежить тільки від потреб кожної з нас: жирні пасма та шкіра голови, волосся швидко втрачає блиск, стає сухим та ламким. Ці та інші можна проблеми можна вирішити, використовуючи професійні засоби догляду за волоссям. Їх можна придбати у нашому інтернет-магазині.

Топ-3 засоби для професійного догляду

Звичайно, замінити повноцінний догляд лише трьома засобами неможливо, оскільки варто використовувати і шампунь, щоб очистити шкіру, і наносити термозахист, щоб менше пошкоджувати структуру локонів. Але сьогодні ми поговоримо про ті три засоби, які забезпечують глибоке очищення шкіри голови, інтенсивне відновлення та ультраживлення сухих кінчиків!

  1. SCALP PEELING — пілінг для шкіри голови, який глибоко очищає від ороговілих клітин та накопичених забруднень, стимулює швидке оновлення епідермісу, зменшує виділення себуму на 39%. Цей засіб не лише полірує від ороговілих клітин, надлишкового себуму, важких металів із жорсткої води, залишків стайлінгових засобів, а також пролонгує свіжий вигляд. Пілінг нерідко використовують як профілактику появи лупи та інших шкірних захворювань.

Купити зі знижкою -10%

  1. ULTRARICH RESTORATIVE MASK — маска зі швидким ефектом інтенсивно зміцнює волосся, відновлює пошкоджені ділянки зсередини та забезпечує багаторівневе зволоження. Імітація додаткової плівки забезпечує захист проти негативних факторів довкілля та запобігає надмірному випаровуванню води та ламкості. Вже після першого використання волосся стає шовковисте, наповнене та слухняне.

Купити зі знижкою -10%

  1. REVITALIZING FILLER — ревіталізувальний філер активно відновлює і зволожує сухе, пошкоджене і тонке волосся. Комплекс аміноцерамідів живить його зсередини та відновлює пошкоджені ділянки, бореться з посіченими кінчиками та ламкістю. Гіалуронова кислота миттєво зволожує. Завдяки активному складу з глютаміновою кислотою і фітостеролами, волосся стає надзвичайно м'яким, густим та приємним на дотик.

Купити зі знижкою -10%

Догляд за фарбованим волоссям в домашніх умовах

Фарбоване волосся часто тьмяне, ослаблене, дуже пористе, а також пошкоджене постійним фарбуванням. Вибирайте продукти, які спеціально розроблені для відновлення локонів — шампуні, кондиціонери, незмивні засоби та маски. Ці засоби не тільки піклуються про стан, а й пролонгують яскравий колір.

Не використовуйте шампуні з сульфатами, засоби глибокого очищення та для жирного волосся, які мають сильний очисний ефект і можуть прискорити вицвітання кольору.

Догляд за жирним волоссям в домашніх умовах

Сучасні засоби по догляду за волоссям створені брендами з метою покращити якість та структуру пасм, спростити життя своїм клієнтам. Виробники розуміють, що у багатьох власниць жирного волосся зачіска виглядає “плоскою”, неохайною, брудною та потребує щоденного миття. На жаль, змінити активну дію своїх сальних залоз ми не можемо, але є продукти, здатні допомогти впоратися з ситуацією. 

Використовуйте спеціальні косметичні засоби для цього типу волосся — шампунь для жирної шкіри голови та сухих кінчиків, кондиціонер і маску. Замість цього уникайте зволожуючих, живильних і розгладжуючих продуктів з тяжкою консистенцією.

І найкраще рішення - це PROFESSIONAL HAIR SERIES! З цією лінійкою твоє волосся буде ніби після салону!

Встигни купити набір зі знижкою -20% або окремі засоби до 6.09.

Поширені питання

Як дізнатися, чи підійде мені засіб?
Що потрібно знати, перед тим як обрати шампунь чи кондиціонер?
Що краще: маска чи кондиціонер?