Як правильно обрати натуральну косметику, що відповідає потребам вашої шкіри?

Як правильно обрати натуральну косметику, що відповідає потребам вашої шкіри?

Косметика по догляду за обличчям присутня в арсеналі кожної жінки. У сучасному світі представлено багато різних брендів та продуктів по догляду. Хтось при виборі продукту орієнтується на поради знайомих, а хтось – купляє новинки, які побачив у рекламі. Купівля косметики наосліп або орієнтування виключно на відгуки знайомих – неправильний підхід. Косметичні засоби для шкіри слід підбирати ретельно. Ця стаття допоможе вам у підборі косметики саме для вас.

Як правильно підібрати косметичні засоби для обличчя

Місія бренду Marie Fresh Cosmetics - забезпечити кожну жінку ефективною системою домашнього догляду. Проте вкрай важливо підібрати комплекс засобів в залежності від індивідуальних особливостей. Для цього необхідно визначити свій тип шкіри.

Важливо звертати увагу на вікову категорію, на яку розрахована косметика. Також при виборі догляду варто враховувати і стан своєї шкіри. Marie Fresh Cosmetics пропонує натуральні косметичні засоби для усіх станів, а саме:

Дотримання цих порад допоможе вам у виборі догляду та забезпечить швидкий результат без негативних наслідків.

Вибір догляду за обличчям: які типи шкіри існують

Спеціалісти виділяють декілька типів шкіри. В асортименті нашого магазину доступні засоби для усіх типів. Саме тому кожна зможе підібрати для себе той продукт, який точно підійде і матиме помітний результат.

  1. Сухий тип. Косметологи рекомендують використовувати косметичні засоби для догляду за шкірою, які забезпечуватимуть довгострокове зволоження. До основних властивостей таких продуктів також відносять боротьбу з лущенням та регенерацію дерми, відновлення природного бар`єра шкіри. Представницям сухої шкіри можна обрати крем для зволоження з гіалуроновою кислотою, гідрофільну олію, сироватку «Зволоження і відновлення».
  2. Жирний тип. Поверхня обличчя стає жирною через надмірне виділення шкірного сала, тому варто звернути увагу на засоби, які нормалізують цей процес. Вони зволожуватимуть проблемні ділянки, відновлюватимуть їх та даруватимуть відчуття шовковистості. Наприклад, гель-ексфоліант для вмивання проблемної шкіри відлущує ороговілі клітини, освітлює сліди постакне, згладжує рельєф шкіри, роблячи її матовою та однорідною.
  3. Комбінований тип. Зазвичай Т-зона є жирною, а периферія обличчя – суха або нормальна. Рекомендовано обрати засоби, які зволожуватимуть шкіру, пришвидшать процес регенерації та запобігатимуть зневодненню. Чудовим варіантом є заспокійливий гель для вмивання та очищувальний бальзам.
  4. Нормальний тип. Власниці нормального типу часто мають здорову шкіру, іноді Т-зона є жирною. Для підтримання зволоження можна придбати комплексний догляд за молодою сухою та нормальною шкірою, в який входить п’ять засобів.

Правила застосування косметичних засобів 

Існують певні правила догляду за шкірою різних типів. Слід пам’ятати, що процес застосування натуральної косметики складається з певних етапів, а саме :

  • демакіяж;
  • очищення;
  • тонізація;
  • зволоження;
  • захист сухої та нормальної шкіри обличчя та повік.

Тонік та пінку для вмивання використовують зранку перед нанесенням декоративної косметики та ввечері після демакіяжу. Зволожуючий крем наноситься зазвичай двічі на день (зранку та ввечері). Бажано наносити зволоження за пів години до виходу на вулицю.

Поширені запитання

Чи важливим є демакіяж?
Як не пересушити обличчя?
Чи є різниця, в який час використовувати догляд?
Яким повинен бути догляд за шкірою навколо очей?