Сезон пілінгів відкрито! Маска-пілінг: Очищай. Оновлюй. Сяй!

Сезон пілінгів відкрито! Маска-пілінг: Очищай. Оновлюй. Сяй!

 

Багато дівчат уникають пілінгів взимку, побоюючись, що вони можуть пересушити шкіру або зробити дуже чутливою в морозну погоду. Однак навпаки, зима – ідеальний час для пілінгів та ексфоліації. Мінімальна кількість сонячних днів та знижена активність УФ-випромінювання не дозволяє занадто довго перебувати під прямими сонячними променями. Використайте цей чудовий час, щоб провести його за звичними б’юті-ритуалами та допомогти своїй шкірі. 

 

Власницям молодої проблемної шкіри маска-пілінг допоможе поліпшити текстуру, відлущити відмерлі клітини і стимулювати оновлення та регенерацію. Для вікової шкіри з ознаками старіння – вирівняти тон та поліпшити структуру шкіри, зменшити гіперпігментацію та глибину зморщок, які виникають внаслідок вікових або гормональних змін. Регулярна ексфоліація стимулює вироблення колагену, необхідного, щоб шкіра довше залишилась пружною та еластичною, а також сприяє підтягуванню шкіри.

 

Пілінги важливо робити усім, щоб зберегти молодість і красу шкіри! Що буде без оновлення шкіри?

- на сухій шкірі з'являтиметься все більше і більше лущень, шкіра швидше буде покриватись зморшками, навіть найсильніші зволожувачі перестануть ефективно працювати

- на жирній шкірі з'являться характерні сальні нитки, підшкірні комедони, надмірний жирний блиск

- проблемна шкіра не зможе позбавитись від висипань, їх кількість буде лише збільшуватись, бо відмерлі клітини - гарне середовище для розвитку бактерій, що викликають акне.

- крім того, будь-який догляд, активи перестануть ефективно працювати, бо не зможуть проникати в шкіру.

 

Саме тому маска-пілінг – незамінний помічник для усіх типів шкіри!

Купити зі знижкою -15%