Подарункові набори до новорічних свят від Marie Fresh

Подарункові набори до новорічних свят від Marie Fresh

 

Christmas Beauty Set

Твоя шкіра буде сяяти яскравіше софітів!

Christmas Beauty Set — це яскравий набір з тканинною маскою та патчами, який не тільки зволожить шкіру обличчя, а й подарує радість кожній дівчині! Придбай наш набір для себе і в подарунок близьким і будеш вражена результатами. Це найкращий новорічний подарунок для подруги і колеги, що зробить їх шкіру дійсно сяючою та готовою до святкувань! Подаруй сяяння з Christmas Beauty Set!

 

Queen's Secret Beauty Set

Для б’юті-королев, які знають справжні секрети краси! 

Чиста шкіра — найкращий подарунок для кожної жінки. Queen's Secret Beauty Set зібрав бестселери Marie Fresh Cosmetics для обличчя 2023 року, які ідеально доповнять б’юті-гардероб кожної жінки та вразять її своєю ефективністю. 

Очищувальний бальзам — унікальний за складом гідрофільний засіб для демакіяжу, який глибоко очищає від забруднень та запобігає появі чорних цяток і комедонів. Сприяє детоксикації шкіри та покращенню її кольору. А живильна б’юті-маска — чудове доповнення зимової косметички, що зробить обличчя зволоженим, “живим”, свіжим та сяючим!

 

Body Holiday Beauty Set

Справжній holiday для твого тіла!

Кінець року — час, якого ми чекаємо, щоб трохи видихнути, розслабитися та відпочити. Body Holiday Beauty Set — це ідеальний подарунок для близьких, справжня відпустка для тіла тут і зараз. Він подарує skin and mind relax, естетичну та ароматичну насолоду кожній дівчині. Прояви свою турботу та ніжність рідним, нехай вони відчують твою підтримку та любов! 

У наборі засоби для тіла з серії Must have — гель для душа, скраб та крем для тіла. Неймовірні аромати засобів дозволять зануритися у світ спокою та краси. 

Акція діє з 1.12 по 7.01. З кожним днем % знижки буде зменшуватися — від -30% на початку до -10% наприкінці пропозиції, тому поспіши замовити з найбільшою вигодою!