Найкращі засоби для тіла від Marie Fresh

Найкращі засоби для тіла від Marie Fresh

Правильний догляд за тілом не менш важливий, ніж за обличчям чи волоссям. Шкіра рук, ніг та області спини потребує постійного зволоження та живлення, а також правильного регулярного очищення. Особливо це важливо в період активного сонця, спеку та під час різких змін температури. Важливо, щоб косметика була якісною. Підтримати тіло в хорошому стані допоможуть косметичні засоби для тіла від Marie Fresh Cosmetics.

Косметика для тіла: чому є важливою

На відміну від обличчя, шкіра тіла прикрита одягом, але все одно піддається впливу навколишнього середовища (сонячне світло, пил і вітер, температура, опади). Вона також потребує регулярного догляду. В цьому допоможе косметика для тіла. Догляд особливо необхідний в наступних випадках:

  • сезонні температурні перепади;
  • сухість приміщень;
  • підвищена пітливість;
  • авітаміноз, подразнення;
  • втрата вологи у тканинах;
  • вікові зміни.

Доглядові продукти дбають за шкірою та насичують її зсередини. Бажано використовувати їх постійно, щоб ефект був помітним. Тільки комплексний підхід та повноцінний догляд із правильним вибором засобів здатні ефективно продовжити молодість шкіри.

Етапи догляду за тілом

Догляд може бути поділений на базовий та спеціальний. Базовий призначений для підтримки тонусу та забезпечення візуального ефекту (очищення, відлущення, зволоження, живлення). Спеціальний використовується для цілеспрямованого позбавлення проблем у вигляді розтяжок, ознак старіння, для постдепіляційного догляду.

Важливим і основним етапом є очищення. Це делікатна процедура, яка проводиться 1-2 рази на день для позбавлення від забруднень. При виборі продуктів, що очищають, слід уникати компонентів сульфату натрію у складі (SLS, SLES, SMS). Вони пошкоджують захисний бар'єр, провокують лущення, свербіж, сухість, подразнення. Радимо спробувати гель для душу «Очищення та зволоження». Він делікатно очищає шкіру завдяки комплексу натуральних поверхнево-активних речовин, отриманих з оливкової та кокосової олії.

Наступний етап – відлущення. Він входить до комплексного процесу оновлення шкіри. Ця щотижнева процедура дозволяє вирівняти текстуру, прибрати гіперкератоз (виникнення рогового потовщення на верхньому шарі шкіри), вирівняти колір, прискорити оновлення епідермісу. Регулярне відлущення допомагає уповільнити процес старіння. Спробуйте кремовий скраб «Ліфтинг та зволоження» від Marie Fresh Cosmetics.

Продукт забезпечує багаторівневе зволоження та ліфтинг. Шкіра стає зволоженою, підтягнутою та еластичною. Скраб делікатно очищає обличчя, не пошкоджуючи його, забезпечує тривале зволоження, пом'якшує. Після змивання залишає відчуття захищеності та зволоженості. 

Зволоження шкіри: що використовувати

М'якість, еластичність та гладкість шкіри безпосередньо залежать від зволоження та насиченості поживними речовинами. Для цього після кожної водної процедури слід використовувати лосьйони та молочко для тіла. Вони відрізняються легкою текстурою, миттєво вбираються без появи липкості, чудово зволожують верхній шар шкіри.

Ще одна складова щоденного догляду – живлення. Креми для тіла пришвидшують вироблення еластину і колагену, уповільнюють старіння. Для правильного зволоження слід обирати продукти з вітамінами та мінералами, ліпідами та жирними омега-кислотами, ефірними оліями та амінокислотами у складі. Залежно від типу шкіри можуть використовуватися різні додаткові засоби для догляду за тілом: лосьйони, емульсії тощо. Наприклад, крем “Зволоження і живлення”. Він інтенсивно живить та пом'якшує шкіру протягом 48 годин. Шкіра стає зволоженою, підтягнутою та еластичною.

Поширені питання

Чому професійна косметика для тіла є ефективною?
Для чого використовують батер для тіла?
Як відновити захисний бар’єр шкіри?
Чому варто використовувати пінку для інтимної гігієни?