Marie Fresh 7 років: святкуй разом з нами!

Marie Fresh 7 років: святкуй разом з нами!

Сьогодні нам виповнюється 7 років! Ми пишаємось, що стали першим українським брендом косметики з сертифікацією Євросоюзу! Ми з гордістю представляємо Україну на міжнародних виставках та б’юті-івентах по всьому світу!

Ми радіємо, що розробили просту, зрозумілу та ефективну схему домашнього догляду, з якою кожна жінка отримає бажаний результат. Ми піклуємось про твою здорову шкіру і дуже хочемо, щоб ти розділила це свято з нами!

І куди ж без подарунків! З 1.11 по 5.11 діє акція «3=4»: купуй засоби та отримуй 4-й товар з чеку у подарунок!

Отримати подарунок

А ще ми зібрали топ-5 запитань, які найчастіше отримуємо від клієнтів

1) Чи натуральна косметика Marie Fresh?
Так, косметика Marie Fresh є натуральною та фізіологічною. Це означає, що засоби не порушують роговий шар і за своєю будовою близькі до будови шкіри. Саме це робить нашу продукцію такою ефективною.

2) У вас є власне виробництво?
Так, ми маємо власне виробництво на 500 м2, створене у 2019 році, і крок за кроком розширюємо асортимент та розвиваємось. Робимо все можливе, щоб українці користувалися якісною косметикою, що дає очікуваний результат, а про нашу косметику дізналися по всьому світу.

3️) Чи тестуєте продукцію на тваринах?
 Ні, ніколи не тестували та не плануємо.

4️) Чи маєте підтвердження якості вашої косметики?
Так, кожен компонент має паспорт якості. Також, всі складові косметики Marie Fresh дозволені Європейською директивою натуральної косметики. Наше виробництво відповідає нормам та вимогам міжнародного стандарту GMP.

5) Чи ваша косметика гіпоалергенна?
Через те, що у складі косметики натуральні активні компоненти, косметика не є гіпоалергенною. Вся продукція безпечна та протестована за мікробіологічними показниками безпеки. 

Ми впевнені, що регулярний комплексний домашній догляд – це запорука видимого результату: усунення недоліків шкіри, збереження молодості. Тому продовжуємо створювати ефективні засоби, які дбатимуть про твою шкіру

Ми впевнені, що регулярний комплексний домашній догляд – це запорука видимого результату: усунення недоліків шкіри, збереження молодості. Тому продовжуємо створювати ефективні засоби, які дбатимуть про твою шкіру!

Купуй засоби з 1 по 11 листопада та отримуй 4-й товар з чеку у подарунок!

Купити засоби

Happy Marie Fresh Day!

Любимо тебе, fresh girl, і дякуємо, що вже 7 років створюєш красу разом з нами