Креми для повік: дбайливий догляд для найтонших ділянок шкіри

Креми для повік: дбайливий догляд для найтонших ділянок шкіри

Шкіра навколо очей завжди потребує інтенсивного додаткового догляду. Основна причина в тому, що ділянка під очима дуже тонка, чутлива і делікатна. Крем під очі від зморшок має необхідну структуру та містить активні компоненти, що підходять саме такому типу шкіри та працюють найкраще.

Купуй зі знижкою -15%

Темні кола під очима: причини

Набряки, темні кола під очима, тьмяність, втрата пружності — розповсюджені проблеми у віці 20+. Опущені повіки, зморшки з’являються у віці 30-40+. Це природний процес в житті кожної жінки, але запобігти йому та покращити стан шкіри можна. Варто використовувати спеціальні засоби для повік, які попереджають зморшки у 20 років та розгладжують їх після 30, а не звичайні денні чи нічні креми.

Чому крем для обличчя не підійде для зони навколо очей?

Зона навколо очей надто тонка — товщина епідермального шару — лише 0,5 мм. До того ж в цій зоні, на відміну від інших частин обличчя, практично немає підшкірно-жирової тканини, сальних та потових залоз. Отже, і кількість ліпідів та вологи менша, у порівнянні з іншими зонами. Це робить її чутливою до впливу погоди, перепаду рівня вологості, температури, забрудненості навколишнього середовища та сонячних променів. В результаті потемніння, зморшки, “мішки під очима” стають більш помітними. Як не допустити появу цих недоліків та зменшити наявні?

Темні кола під очима: як позбутися

Темні кола під очима з’являються у людей абсолютно різного віку, статі, раси. Зазвичай вони виглядають як область, що може мати відтінки синього, фіолетового, коричневого або чорного, залежно від вашого природного кольору шкіри. Через них обличчя може виглядати втомленим або старшим, ніж є.

Причин появи темних кіл під очима багато. Однією з найпоширеніших є старіння, викликане різними факторами — поганим доглядом, генетичною схильністю, навколишніми факторами тощо. З віком ця ділянка починає розпушуватися і тоншати, тому кровоносні судини під шкірою стають більш помітними. В результаті та з’являються потемніння і потрібний крем для підтягнення повік.

Інші причини темних кіл під очима

  • генетика: дослідження показали, що темні кола можуть з’являтися у людей, яким це передалось генетично;
  • дерматит: екзема та контактний дерматит можуть спричинити розширення кровоносних судин під очима та просвічування шкіри;
  • потирання очей: тертя та чесання може спричинити набряк під очима та розрив кровоносних судин — появу куперозної сітки, припухлостей, набряків;
  • недосипання: погані звички та неякісний сон призводять до того, що зона під очима виглядає блідою. Ваші кровоносні судини легко просвічуються крізь неї;
  • гіперпігментація: надмірне перебування на сонці спонукає тіло виробляти більше меланіну. Меланін — це речовина (пігмент), яка надає шкірі колір;
  • зневоднення: зона біля повік може почати виглядати тьмяною, якщо ви не п’єте достатньо води;
  • фактори способу життя: інші фактори, такі як стрес, надмірне вживання алкоголю та куріння, можуть спричинити темні кола.

Зроби замовлення на суму від 2000 грн і отримай крем під очі в подарунок!

GOODBYE ЗМОРШКИ, ТЕМНІ КОЛА ТА МІШКИ ПІД ОЧИМА

Забудь про свій вік з кремом для повік: почни вже зараз! Чим раніше ти почнеш доглядати за шкірою навколо очей, тим довше вона збереже молодість та сяяння. Важливо попереджати проблему за допомогою щоденного дбайливого догляду, аніж потім вирішувати її радикальними способами. Спробуй натуральні та безпечні засоби від Marie Fresh, які можна купити в нашому інтернет-магазині.

Крем під очі після 20 років містить у складі екстракт зеленої кави, який освітлює шкіру навколо очей та зменшує набряки. Батер манго живить шкіру та запобігає появі зморщок. Комплекс полісахаридів забезпечує оптимальний рівень зволоженості шкіри протягом 12 годин.

Крем під очі після 40 і 30 років містить пептиди, які розгладжують дрібні зморшки та запобігають появі нових. Потужні антиоксиданти бета-глюкан та коензим Q10 забезпечують оптимальний рівень колагену та еластину для шкіри навколо очей, покращують щільність та еластичність шкіри. Адже краса жінки — в сяючому та здоровому погляді!

Купуй крем для повік зі знижкою -15% до 1.10

Відповіді на поширенні питання:

Коли потрібно наносити крем для повік: до чи після сироватки\крему?
Як правильно наносити крем під очі?
Які засоби допоможуть прибрати зморшки?