Hydra Intense: екстремальне зволоження сухого та ламкого волосся взимку!

Hydra Intense: екстремальне зволоження сухого та ламкого волосся взимку!

Звичайний догляд не справляється з тим, щоб покращити ситуацію. Саме тоді на допомогу приходить серія Hydra Intense від Marie Fresh: це шампунь та кондиціонер для зволоження волосся. Ці засоби стають справжніми рятівниками для волосся в зимовий період, оскільки  допомагають утримати вологу в структурі, запобігаючи його втраті та забезпечуючи здоровий вигляд та сяйво навіть у холодну пору року! 

Втрата вологи – природний процес, характерний для нашого організму. Внаслідок різних причин у кожного він відбувається по-своєму: хтось швидко втрачає вологу, а хтось ні. Щоб твоє волосся завжди було зволоженим та захищеним від сухості та ламкості, використовуй засоби Hydra Intense. 

Шампунь та кондиціонер містять комплекс із чотирьох видів гіалуронової кислоти з різними властивостями, які можуть точно потрапляти в конкретні шари шкіри, щоб збільшувати кількість вологи ззовні та утримувати її зсередини. 

1. Високомолекулярна гіалуронова кислота утворює щільну захисну плівку на поверхні шкіри та волосся, зменшуючи втрату вологи зсередини, а також забезпечує 24-годинне зволоження і захист від забруднень.

2. Гіалуронова кислота та її ацетильована похідна утримують вологу на поверхні, відновлюють роговий шар шкіри.

4. Низькомолекулярна гіалуронова кислота швидко проникає в епідерміс і дерму, зволожуючи і відновлюючи шкіру голови зсередини.

Разом вони надають в 4 рази більше зволоження! Подаруй своєму волоссю справжній оазис, забудь про сухі та ламкі пасма!

Купити