Крем для рук Proactive: ЗАХИСТИТЬ ТВОЇ РУЧКИ ВІД УСІХ ВИКЛИКІВ ПОГОДИ!

Крем для рук Proactive: ЗАХИСТИТЬ ТВОЇ РУЧКИ ВІД УСІХ ВИКЛИКІВ ПОГОДИ!

 

Руки кожної жінки – дуже помітна частина тіла. Вони одні з перших видають наш вік, тому повинні бути завжди доглянутими. Для цього ми створили крем Proactive, який не просто захистить від перепадів температури чи сухості, а й надає швидкий і дуже різносторонній ефект: відновлення, зволоження, живлення, загоєння ран та тріщин.
 

Купити зі знижкою -15%


Щодня наші руки піддаються пагубному впливу різних погодніх умов - надмірна сухість або вологість, різкі перепади температури, навколишні фактори та згубна дія сонця, про яку більшість забувають. Крем Proactive захищає шкіру і від УФ-променів, запобігає передчасному старінню, розгладжує зморшки та береже від усіх викликів погоди! 

В основі крему MLE-формула (Multi-Lamellar Emulsion) – запатентована інноваційна багатошарова емульсія, що повторює будову ліпідних шарів шкіри та заповнює їх дефіцит. Ламелярна емульсія засобу ідентична природному ліпідному шару здорової шкіри, саме тому шкіра сприймає його як власні ліпіди. Коли вона вважає, що її захисний шар відновлено, починає захищати, зволожувати та функціонувати так само як здорова шкіра. Крем працює наче друга шкіра, вона забезпечує повне відновлення та захист. 

Після нанесення шкіра стає захищеною від холоду, вітру та дозволяє відчувати себе комфортно під час щоденних справ. Засіб ніжно піклується про делікатну шкіру рук, а його приємний цитрусово-ванільний аромат залишається протягом дня.

Руки – це наше друге обличчя. Час попіклуватися про них! 
 

Купити зі знижкою -15%