Marie Fresh Cosmetics отримала європейський сертифікат GMP

Marie Fresh Cosmetics отримала європейський сертифікат GMP

На початку лютого компанія Marie Fresh Cosmetics отримала європейський сертифікат GMP! Це справді важливий етап розвитку для українського виробника натуральної косметики.

Сертифікат GMP – офіційний документ, який вказує на те, що виробничий процес повністю відповідає всім вимогам міжнародного стандарту. ISO 22716:2007 (GMP) свідчить про те, що косметичні засоби Марі Фреш безпечні та якісні.

Стандартизація виробничих процесів згідно до GMP доволі складна. Звичайна процедура контролю якості відбувається шляхом дослідження вибіркових зразків продуктів та фактично підтверджує тільки відповідність взятих одиниць. На відміну від цього, стандарт GMP передбачає цілісний підхід, враховуючи як параметри виробництва продукції в цілому, так і лабораторні перевірки.

До уваги беруться наступні параметри:

  • продукція вироблена в суворій відповідності з зазначеним хімічним складом в умовах, що не допускають попадання сторонніх речовин;
  • належної якості пакування, що гарантує збереження всіх властивостей протягом терміну придатності.
  • чистота приміщення (в тому числі, повітря в приміщенні), а також контроль за температурою та вологістю.
  • матеріали, обладнання та спецодяг, які використовуються при виробництві продукції.

Отримання сертифікату GMP (Good Manufacturing Practice) підтверджує, що умови, в яких виготовляється продукція Marie Fresh Cosmetics, повністю відповідають європейським вимогам. Марина, засновниця бренду Marie Fresh Cosmetics, наголосила, що це важлива подія для компанії та її клієнтів. Адже основний пріоритет в роботі – це виробництво ефективної та безпечної продукції, яка задовольняє вимоги споживачів.

«Отримавши даний сертифікат, ми довели, що рівень якості продукції Marie Fresh Cosmetics відповідає високим нормативним вимогам Європейського Союзу», - додала Марина.