Гідрофільна олія: що це і як нею користуватися

Гідрофільна олія: що це і як нею користуватися

Першими про гідрофільну олію дізналися шанувальниці корейської косметики. Вони гідно оцінили її переваги. Згодом популярність олійного очищення зросла, але навіть зараз багато дівчат не розібралися - в чому перевага гідрофільної олії і як вона впливає на шкіру обличчя.

Гідрофільна олія: що це?

На перший погляд словосполучення «очищення олією» може здатися чимось нерозумним. Адже багато хто все ще дотримується стереотипу, що тільки безолійні продукти збережуть шкіру чистою і красивою.

Зруйнували цей міф сучасні дослідження, які все частіше розкривають неймовірні переваги олій для шкіри, а натуральні інгредієнти, які використовувалися протягом сотень років, знову стають популярними.

гідрофільна олія

Але що ж таке гідрофільна олія і чим вона відрізняється від звичайної? Це мікс натуральних, як правило, олій і емульгатора. Без останнього з цієї затії нічого б не вийшло, адже чиста олія в воді не розчиняється, тому абсолютно не допоможе в очищенні.

Сьогодні очищення обличчя олією стало справжнім мейнстрімом. Багато жінок вважають за краще купити гідрофільну олію для м'якого видалення макіяжу, безпечного очищення шкіри від негативного впливу навколишнього середовища: пилу, смогу, вихлопних газів і іншого.

Сучасні технології дозволили створити гідрофільний засіб нового покоління - олію-гель. Цей продукт відрізняється більш комфортною, танучою текстурою і фізіологічним складом.

Використання гідрофільної олії-гелю Marie Fresh Cosmetics допомагає захистити природний ліпідний шар і корисні бактерії, які там живуть. Звичайно, це стосується тільки якісних косметичних засобів.

Як гідрофільна олія очищає шкіру?

Основна ідея очищення шкіри олією полягає в тому, що «подібне розчиняє подібне». Іншими словами, нанесення на шкіру гідрофільної олії-гелю Марі Фреш видаляє всі забруднення і макіяж, залишаючи шкіру ідеально чистою, насиченою і зволоженою. Крім того, текстура, яка трансформується, олія-гель-молочко, не тільки дбайливо очищає шкіру, але і перетворює рутинний очищающий ритуал на справжнє задоволення.

очищення шкіри гідрофільною олією

Використання гідрофільної олії для очищення дасть в результаті:

  • демакіяж (в тому числі ніжної шкіри навколо очей);
  • дбайливе очищення;
  • зволожуючу та живильну дію;
  • збереження і відновлення мікробіома;
  • захист від шкідливого впливу навколишнього середовища;
  • зміцнення гідроліпідного бар'єру.

Сучасні дослідження показують, що використання олійного очищення протягом місяця призводить до підвищення бар'єрної функції шкіри.

В асортименті Марі Фреш представлена гідрофільна олія-гель для сухої і нормальної шкіри «ОЧИЩЕННЯ-ДЕМАКІЯЖ-ЖИВЛЕННЯ», а також для жирної та комбінованої шкіри «ОЧИЩЕННЯ-ДЕМАКІЯЖ-МАТУВАННЯ». Відрізняються вони активними компонентами, що входять до складу, і дією.

До складу засобу для жирної шкіри входить олія насіння конопель і виноградних кісточок, BHA-кислоти. В результаті застосування шкіра менше блищить, знижується кількість запалень і чорних цяток, забезпечується збереження і відновлення гідроліпідної мантії шкіри

Поєднання олії макадамії, касторової і солодкого мигдалю в гідрофільній олії-гелю для сухої шкіри чинить зволожуючу і живильну дію, відновлює мікробіом, захищає від шкідливого впливу навколишнього середовища.

Як користуватися гідрофільною олією

Комфортна тануча текстура гідрофільної олії-гелю Марі Фреш з безпечним натуральним складом перетворить звичайне очищення шкіри в приємний розслаблюючий ритуал.

як користуватися гідрофільною олією

Користуватися гідрофільною олією для щоденного догляду просто:

1. Нанесіть олію на сухе обличчя сухими руками.

2. Кінчиками пальців акуратно розподіліть олію по шкірі обличчя. Потім зробіть легкий масаж, щоб видалити забруднення, такі як макіяж і відмерлі клітини шкіри, дозволити засобу проникнути в шкіру.

3. Змочіть руки, повторіть масаж. Ви помітите, як олійна текстура трансформується в ніжне молочко.

4. Вмийтеся теплою проточною водою або зніміть засіб за допомогою вологого теплого рушника.

Після очищення шкіри олією рекомендується використовувати пінку для вмивання, щоб завершити ритуал. Потім просушіть обличчя, нанесіть тонік і крем за типом шкіри.