РИТУАЛ ВИКОРИСТАННЯ АНТИЦЕЛЮЛІТНОЇ СЕРІЇ ЗАСОБІВ

РИТУАЛ ВИКОРИСТАННЯ АНТИЦЕЛЮЛІТНОЇ СЕРІЇ ЗАСОБІВ

Крок 1. АНТИЦЕЛЮЛІТНИЙ ЛІПОЛІТИЧНИЙ ПІЛІНГ

На чисту вологу шкіру нанести пілінг та помасажувати тіло круговими рухами, приділяючи особливу увагу проблемним зонам. При нанесенні рухатись знизу вгору, проти лімфотоку: від колінної чашечки до сідниць, далі по руках та животу. Змивати теплою водою. За бажанням можна робити контрастний душ.

Крок 2. АНТИЦЕЛЮЛІТНЕ ТЕРМОАКТИВНЕ ОБГОРТАННЯ

На очищену шкіру проблемних зон (стегна, живіт, сідниці, руки) щільним шаром нанести термоактивне обгортання, обернути плівкою, потримати 20-40 хв. та змити прохолодною водою. Під час обгортання тіло повинно перебувати в стані спокою.

Крок 3. АНТИЦЕЛЮЛІТНИЙ ЛІПОЛІТИЧНИЙ КРЕМ ДЛЯ ТІЛА

Для найкращого ефекту наносимо Антицелюлітний ліполітичний крем для тіла. Втираємо масажними рухами до повного проникнення в шкіру.

 

ТРИВАЛІСТЬ КУРСУ ДЛЯ РІЗНИХ СТАДІЙ ЦЕЛЮЛІТУ

ПЕРША СТАДІЯ:

Рекомендована тривалість курсу — 1 місяць. Наносимо пілінг і крем кожного дня. Робимо обгортання 2-3 рази на тиждень.

На цій стадії немає очевидної «апельсинової кірки», але можна відзначити окремі зміни: погіршення еластичності шкіри, набряклість сідниць і стегон. Якщо зробити шкірну складку в даних місцях, то стають помітними всі ознаки целюліту.

ДРУГА СТАДІЯ:

Рекомендована тривалість курсу — 2 місяці. Перший місяць наносимо пілінг і крем вранці та ввечері, далі — один раз на день. Обгортання перший тиждень робимо через день, наступні 3 тижні — 2-3 рази на тиждень, далі — один раз на тиждень.

Для цієї стадії характерним є формування ущільнення на шкірі, які легко промацуються і помітні неозброєним оком.

ТРЕТЯ СТАДІЯ:

Рекомендована тривалість курсу — 3 місяці. Перший місяць наносимо пілінг і крем вранці та ввечері, далі — один раз на день. Обгортання перший тиждень робимо через день, наступні 3 тижні — 2-3 рази на тиждень, далі — один раз на тиждень.

Для цієї стадії очевидними є більш помітні ознаки. «Апельсинову кірку» видно неозброєним оком, навіть при відсутності складки.

Антицелюлітний набір засобів можна застосовувати під час вагітності, на грудному вигодовуванні та при варикозі до 3 стадії. При варикозі 3 та 4 стадії використовувати з дозволу лікаря.

Під час вагітності не наносити обгортання на живіт.

 

Замовити набір Антицелюліт