0
Професійна косметика для волосся: плюси та мінуси її використання?
13.03.2023

Професійна косметика для волосся: плюси та мінуси її використання?

Красиве та здорове волосся – це те, на що, безперечно, звертають увагу оточуючі. Кожна жінка мріє про те, щоб воно було доглянутим і блискучим. Проте різні зовнішні фактори часто впливають на стан зачіски. Серед них кліматичні умови (наприклад, надмірно сухе повітря), різкі перепади температур, неправильний догляд тощо. Через перелічені фактори воно втрачає блиск, страждає його структура. Волосся стає ламким, тонким і сухим. Саме тому вкрай важливо забезпечити якісний догляд.

Професійний догляд за волоссям: види

Догляд є важливою складовою наших б`юті-ритуалів. Доглядова косметика для волосся необхідна для зміцнення, усунення надмірної сухості (або жирності). Крім того, професійні засоби запобігають подальшому пошкодженню і ламкості, забезпечують здоровий вигляд. Існує декілька видів догляду, а саме:

  • очищення;
  • відновлення;
  • зволоження.

Очищення – основний етап догляду. Неправильно підібрані засоби можуть призвести до появи лупи, до ламкості та посіченості кінчиків. Необхідно купити саме той шампунь, який підходить для вашого типу. Онлайн-магазин Marie Fresh Cosmetic пропонує професійні засоби для волосся, що містять в складі натуральні компоненти. Наприклад, серія професійного догляду призначена для всіх типів волосся та здатна відновити структуру за короткий проміжок часу.

Наступним етапом догляду є відновлення. Даний етап включає в себе усунення надмірної сухості, ламкості. Ідеальним варіантом у такому випадку стане ревіталізувальний філер. Він гарантує відновлення пошкоджених ділянок і бореться з посіченими кінчиками. Регулярне використання філеру забезпечить здоровий вигляд.

Заключним етапом догляд є використання бальзамів і масок. При постійному використанні вони здатні наситити та зміцнити волосся. Найкраще користуватися спеціальними серіями засобів у комплексі з шампунями. У результаті вони подарують локонам гладкість, шовковистість, еластичність та блиск.

Відновлювальна маска ULTRARICH для сухого і пошкодженого волосся зробить пасма більш щільними, густими, відновить пошкоджені ділянки. Усі перелічені доглядові позиції можна використовувати і в домашніх умовах. Доглядати за волоссям слід комплексно. Саме тоді українська професійна косметика надасть максимального результату в короткі терміни.

Чому професійна косметика для волосся є ефективною

Професійні засоби для волосся все ж відрізняються від звичайних. На відміну від косметики масового застосування, професійні засоби містять велику кількість активних компонентів для відновлення, живлення, зміцнення та захисту. Саме тому ефект від використання помітний після 2-3 сеансу. Звичайна косметика або домашні засоби потребують тривалого та постійного використання для появи результату.

Поширені запитання

Як часто можна використовувати професійний догляд для волосся?
Чи має значення тип волосся для підбору догляду?
Які мінуси у догляду за волоссям існують?
Що входить до складу професійного догляду?