Новинка в асортименті: Безсодовий пребіотичний дезодорант

Новинка в асортименті: Безсодовий пребіотичний дезодорант

 

Існує безліч категорій косметики — деякі з них специфічні і використовуються не дуже часто, а деякі потрібні нам щодня. До останніх відносяться дезодоранти — вони необхідні нам, щоб щоденно зберігати свіжість і приємно пахнути в будь-яких умовах. Саме тому дезодоранти мають бути якісними та діяти протягом усього дня. Наприклад, як наш новий безсодовий дезодорант, розроблений на основі нової пребіотичної технології.

У чому переваги нового дезодоранту?

При створенні дезодоранту використовувалася пребіотична технологія. Її особливість полягає в тому, що вона здатна стримувати зростання бактерій, які спричиняють неприємний запах. Це дозволяє зберігати свіжість зони пахв протягом доби (повні 24 години). Дезодорант також сприяє догляду за шкірою — ферментовані мінерали, що входять до його складу, відновлюють мікробіом шкіри та її захисний бар'єр. Вони активізують роботу клітин шкіри, сприяючи їхньому захисту проти мікроорганізмів, що дають неприємний запах.

Серед активних компонентів, що входять до складу засобу:

  • природна похідна ментолу, яка дарує відчуття свіжості;

  • гідролат чайного дерева, що має дезінфікуючі властивості;

  • екстракт магнолії, який запобігає розвитку бактерій;

  • пантенол, що швидко справляється з почервонінням і інтенсивно доглядає за шкірою.

Дезодорант не містить алюмінію та соди, тому підходить для всіх типів шкіри. Ним можуть користуватися навіть власники чутливого типу шкіри, не боячись роздратування. Косметичний засіб не блокує потові залози, усуває почервоніння та пригнічує запальні процеси.

Порівняння дезодорантів з ментолом та без нього

Існує клінічне дослідження, яке наочно показало перевагу включення до складу дезодоранту похідної ментолу. У дослідженнях брали участь 30 волонтерів різної статі та віку. Температура на місці дослідження становила 28° C.

Пахви оброблялися двома дезодорантами — з природною похідною ментолу і без неї. Волонтери, які користувалися засобом з ментолом, відзначали значне охолодження та відчуття свіжості. За результатами дослідження, 22% опитуваних відзначили зменшення запаху на 47%. Також 30% опитуваних відзначили зменшення рівня неприємного запаху на 82%.

Купуйте безсодовий дезородант, щоб зберігати свіжість навіть у найспекотніших умовах!