0
Пептиди, пептидний крем, пептидна косметика ...
02.09.2019

Пептиди, пептидний крем, пептидна косметика ...

«Пептиди, пептидний крем, пептидна косметика ...» - часто ми чуємо від косметологів і косметичних брендів. При цьому б'юті-індустрія обіцяє миттєвий ефект та омоложення «на обличчя». Багато жінок уникають даної косметики, вважаючи її «гормональної», яка викликає звикання і тд.

Чи так це?

Чи справді ці крему так магічно?

Відразу хочу випередити Ваші очікування - ніякої магії, ці креми дійсно працюють і вся справа в науці та фізіології!

Давайте розбиратися!

- Пептиди - це невеликі ланцюги амінокислот, які регулюють УСІ фізіологічні процеси в нашому організмі, у тому числі старіння.

- Їх відмінність і перевага від білка в тому, що їх питома вага зовсім маленька, що дозволяє їм проникати в глибокі шари шкіри.

- Пептиди стимулюють процеси в шкірі, які з віком сповільнюються. Наприклад: синтез колагену і еластину, контроль меланогенеза (вироблення пігменту), оновлення клітин і їх антиоксидантний захист, блокування вироблення шкірного себума для корекції акне і постакне, ослаблення інтенсивності мімічного скорочення (аналоги ботулотоксину).

- Пептиди дозволяють регулювати процеси в шкірі БЕЗ подальшого звикання.

- Пептиди діють на рівні дерми, покращуючи шкіру на більш глибоких рівнях, ніж інші компоненти.

- Пептиди є енхансером (провідниками) інших активних компонентів в глибокі шари шкіри.

Рекомендований вік для використання пептидної косметики: 35+

Пептидів існує величезна безліч, кожен день лабораторії розробляють нові ланцюги амінокислот для вирішення тієї чи іншої проблеми.

Ми не ставимо експерименти, ми використовуємо лише перевірені пептиди, їх комбінації і робочі концентрації для досягнення максимального результату.

Наприклад:

Крем для зони навколо очей проти зморшок 30-40 + з пептидами Argireline і Leuphasyl (аналоги ботулотоксину)

Крем денний з Серійного догляду проти зморшок з пептидами Sepilift + Timecode для збільшення синтезу колагенових волокон.

Щоб отримати максимальний результат від крему з пептидами, необхідно виконувати ряд нескладних умов, а саме:

- Регулярно виконувати ексфоліацію (ензими, кислоти, НЕ скраби) для поліпшення пенетрации (впровадження) пептидів і інших активів. Якщо Ви не відвідуєте косметолога 1 раз в тиждень, вам необхідно робити процедуру глибокого очищення удома (кислотні та ферментні пілінги в допомогу). Інакше, все пептиди залишаться на поверхні шкіри і не потраплять всередину. Прикро, правда?

- Інтенсивно зволожувати шкіру з метою підвищення проникності рогового шару (зволожуючі сироватки, крему і маски - ваші друзі).

- Створити оклюзію, яка захищає роговий шар від трансепідермальній втрати вологи і забезпечує найкращі умови для проникнення пептиду в глибокі шари шкіри (в наших кремах досягається завдяки наявності натуральних олій).

- Підтримати робоче дозування через рівні проміжки часу протягом 30-60 днів. Наносите крем кожні 12 годин (вранці і ввечері) протягом 1-2 місяців - і буде результат. Хаотичне застосування пептидів марно

- Активувати трофіку і кровообіг в тканинах (самомасаж, легке розтирання, мікроструми вам на допомогу).

Пептиди - це чудовий інструмент по корекції практично будь-яких змін. Але пам'ятаємо, що все працює в комплексі! Обов'язково пишіть нам, якщо виникнуть будь-які питання.