Целюліт: винайдено інноваційний спосіб боротьби з ним

Целюліт: винайдено інноваційний спосіб боротьби з ним

У всіх людей є підшкірний жировий шар. Проте, саме целюліт - це проблема саме жінок, адже фізіологія нашого тіла схильна до його появи. У чоловіків сполучні волокна у вигляді сітки і це дозволяє шкірі бути більш пружною та щільно тримати жировий шар, а в жінок такі сполучні волокна у вигляді ліній/стовпців і вони слабкі у підтримці жирової клітини. Волокна, які прикріплені до шкіри тягнуть її вниз, а жирові відкладення навпаки, тягнуться вверх. В результаті саме у жінок ми спостерігаємо неприємну "апельсинову кірку".

 

На фото схематичне зображення будови сполучних волокон у чоловіків та жінок.

Будова сполучних волокон у чоловіків та жінок

Всім відомо, що кофеїн - відмінний компонент у боротьбі з целюлітом. Він стимулює рух рідини, усуває набряки та робить шкіру більш пружною та еластичною. Недаремно кавові скраби займають передові місця за популярністю.

 

Проте, раніше ми писали про скрабуючі частинки кави і ви вже знаєте, що самі кавові зерна своєю неправильною формою травмують захисний бар'єр шкіри, не затримуються довго на шкірі та не проникають всередину, в результаті така процедура тільки шкодить нашій шкірі.

 

Тож ми почали шукати для вас альтернативу, щоб ефект від кофеїну був неймовірним, а користування простим та безпечним. 

 

І знайшли! У Франції 🤯

 

В антицелюлітний серії для тіла ми використовуємо інноваційну технологію CAFFEINE MICROPATCH® 24 ГОДИНИ. 

 

Цей актив створює невидиму сітку, в якій знаходиться 20% кофеїну. Потрапляючи на шкіру, він створює невагому плівку на її поверхні і повільно, протягом усього дня, виділяє кофеїн.

Актив створює невидиму сітку, в якій знаходиться 20% кофеїну

 

Принцип схожий на патчі для очей проти набряків - наносиш концентрований активними компонентами патч на проблемну ділянку і набряки помітно зменшуються. Єдине, ефект від патчів швидкий, а в компоненту Caffeine Micropatch довготривалий ефект завдяки дії на молекулярному рівні.

Optic microscopy

 

Тобто, ввечері ви нанесли крем з Caffeine Micropatch на проблемні зони і протягом наступних 12-15 годин активні компоненти з засобу затримуються в тканинах шкіри і розщеплюють жирові відкладення:

 

👉 Актив має потужну ліполітичну дію. На відміну від звичайного кофеїну, інноваційний Caffeine Micropatch на 68 - 114 % глибше проникає в шкіру, що дозволяє ефективніше розщеплювати накопичення та боротися з целюлітом.

Caffeine Micropatch

 

👉 Він активує природний дренаж рідин -  зменшує набряки, викликаними через накопичення рідини, допомагає усувати токсини та надлишок води.

 

 

Використовуючи такий актив у нашій антицелюлітній лінійці, ми впевнені в його ефективності у боротьбі проти целюліту та отримання помітних результатів без жодних компромісів. Результати прикріпили нижче 🤭

 

Ефективність у боротьбі проти целюліту

*Інноваційний компонент Caffeine Micropatch є в складі антицелюлітної лінійки.

Антицелюлітна лінійка

 

КАТАЛОГ

 

 

 

.