0
Канабіс в косметиці: як діє?
21.05.2021

Канабіс в косметиці: як діє?

Вже протягом багатьох років вивчається вплив медичного канабісу на організм людини. Його використовують в клінічній практиці, адже він славиться своїми протизапальними та терапевтичними властивостями.

 

Інтерес до цих препаратів не оминув і косметичну галузь. Завдяки дуже високому вмісту необхідних жирних кислот та ідеального співвідношення омега-6 / омега-3, даний компонент надзвичайно цінний  для шкіри, незалежно від типу та віку.

 

 Канабіноїди надають декілька ефектів на нашу шкіру: вони особливо регулюють загоєння ран, відчуття болю та запалення, мають антиоксидантні та протизапальні властивості, тобто ефективно борються з подразненням, сухістю шкіри, надмірною жирністю та фотостарінням.

 

Сам каннабідіол, широко відомий як CBD, є природною сполукою , що міститься в марихуані та коноплі і довгий час він був заборонений в багатьох країнах, в тому числі і в Україні.

 

Проте наука розвивається, а клінічні дослідження показують надзвичайно позитивні ефекти на шкіру людини. І от, нарешті, ми радіємо, адже використання канабіноїдів дозволено!

 

Тож ми розробили активну протизапальну маску для шкіри, схильної до висипань. Попри багато протизапальних активів, ми додали туди канабіноїди. Проте, більш ефективну його форму.

Склад швейцарського активу з інкапсульованими канабіноїдами:

Склад швейцарського активу з інкапсульованими канабіноїдами

 

Ми завезли в Україну швейцарський актив -  фітокомплекс з інкапсульованими канабіоїдами в наноемульсії. Така його структура підвищує біодоступність у шкіру та збільшує  ефективність в декілька разів в порівнянні з класичною формою.

 

  • Зменшують вироблення шкірного себуму, борються з акне, комедонами, пустулами та іншими запальними елементами. На 84% інгібує запальний процес!

 

  • Потужні антиоксидантні властивості - зменшення запалення в клітинах шкіри після сильного окислювального стресу

 

  • Значні заспокійливі властивості, зменшують чутливість шкіри, включаючи почервоніння та реактивність.

 

  • Прискорюють регенерацію тканин після рани, зростає товщина епідермісу

 

Крім того, клінічні дослідження показали його здатність послаблювати напругу обличчя, таким чином розгладжувати мімічні зморшки на різних ділянках тіла (лоб, щоки, коло очей), а також покращувати тонус та колір шкіри.

 

Були проведені дослідження:

Сорок дві жінки віком від 38 до 65 років були розділені на дві групи. Протягом 28 днів одна частина жінок використовувала крем з активним компонентом, а інша звичайний. Після 28 днів показали результат. Порівняно з початковими станами, використання крему з нашим активом:

 

  • вміст меланіну (коричневе забарвлення) зменшився на 13,7%
  • вміст гемоглобіну (червоне забарвлення) зменшився на 17,8%

 

Результати зменшення плям та почервоніння на 30,5% після 28 днів користування:

Результати зменшення плям та почервоніння

 

Обидві сполуки (гемоглобін, меланін) стимулюються окислювальним стресом та запаленням. Їх зменшення передує покращення тонусу та тону шкіри, а також  говорить про зменшення запалення та стресу в шкірі.

 

Ті самі жінки досліджували актив на шорсткість та зморшки. Після 28 днів шорсткість шкіри на щоках у волонтерів, а також кількість зморшок зменшилось. Використання крему з канабіоїдами призвело:

• зменшення кількості зморшок: - 28%

• зменшення шорсткості шкіри: - 6,5%

 

Нижче на малюнках показано, що крем з даним активом зменшує видимість та розгладжує зморшки на лобі і в загальному покращує текстуру шкіри.

Результати розгладження зморшок на 34,5% після 28 днів користування:

Результати розгладження зморшок

 

Протизапальну маску Green Clay Mask з канабіоїдами можна купити тут

Протизапальна маска Green Clay Mask з канабіоїдами

 

ЦІНА: 650 грн