БАЛЬЗАМ ДЛЯ ГУБ!

БАЛЬЗАМ ДЛЯ ГУБ!

Наші вуста щодня піддаються негативним впливам навколишнього середовища і не маючи сальних залоз, зовсім, вони стають найбільш чутливі до вітру, механічних пошкоджень та перепаду температур.

Ми стали на сторожі вашого здоров’я. І для того, щоб захистити ваші губи, ми створили для вас ідеальний засіб. Це не просто бальзам, а справжній помічник в боротьбі проти сухих, зневоднених та запалених губ.

Над його реалізацією працювали не лише професійні хіміки, а й ваша улюблениця @tanyaprentkovych. Саме вона поєднала в ньому зручну тубу, яка поміститься в кожну сумочку, має інстаграмний красивий дизайн та приємний ненав’язливий запах.

Унікальність бальзаму полягає в його формулі.

Помічали, що звичайні олійні засоби навпаки підсушують губи. Для ефекту зволоження обов’язково потрібна вода!

Наш бальзам для губ є емульсією! В його складі є вода, олії та зволожувальні активи. Така його будова імітує поверхневий шар шкіри і є максимально спорідненою до неї. Завдяки цьому всі активні компоненти сприймаються шкірою краще та працюють ефективніше. Інтенсивне зволоження, догляд та захист протягом 24 год забезпечений.

В складі також є:
- Комплекс ненасичених жирних кислот (вітамін F) відновлює та зберігає цілісність захисного бар'єру, запобігає появі тріщин, надмірної втрати вологи та потрапляння токсинів всередину.

- Олія какао, авокадо та натуральний екстракт обліпихи - вітамінізують шкіру, загоюють мікротріщини, прибирають лущення, збільшують еластичність та щільність.

Для красивого вигляду губ ми використали рослинний екстракт жовтої гірчиці - органічний екстракт пришвидшує мікроциркуляцію, що візуально робить їх більш об'ємними.

І знагоди цього ми оголошуємо перепродаж бальзаму для губ
Прямо зараз ви можете зробити замовлення на сайті або в дірект.
Ціна бальзаму 250 грн