Косметичні тренди 2023: що нового?

Косметичні тренди 2023: що нового?

Світовий ринок косметології змінюється щорічно, 2023 рік – не виключення. Асортименти доповнюються засобами з новими компонентами та новими технологіями виготовлення. Чому важливо слідкувати за новинками у цій сфері? Це допоможе підібрати для свого типу шкіри якісний догляд та швидше досягти результату. У цій статті ми розкажемо про найпопулярніші б'юті-тренди та наведемо приклади найкращих засобів.

Яка зараз популярна косметика

Звернемо увагу на тренди косметики 2023 року та детально розглянемо кожен з них.

  1. Натуральність.
  2. Баланс мікробіому шкіри.
  3. Догляд за шкірою навколо очей.

Зростання популярності натуральних та екологічно чистих інгредієнтів у догляді за шкірою спостерігається протягом останнього десятиліття. Цю тенденцію легко пояснити. Натуральна косметика є безпечною та універсальною, тому що майже не має протипоказів (окрім алергії на компоненти у складі). Такі засоби дозволяють швидко та безпечно досягти результату.

Все більше косметологів та б'юті-експертів акцентують на тому, що краса (і зовнішній вигляд шкіри у тому числі) є відображенням загального стану здоров'я. Саме тому слід уважно підбирати догляд для обличчя. Натуральна косметика щороку користується більшим попитом, бо поєднує в собі клінічно доведену ефективність та безпечність. Радимо спробувати косметику від Marie Fresh Cosmetics, до складу якої переважно входять рослинні компоненти.

Наступним трендом є підтримання балансу мікробіому шкіри. Сучасна косметика швидко доставляє активні компоненти в шкіру, пришвидшує процес подальшої регенерації. Підтримання здорової мікрофлори – важливий процес. Дисбаланс призводить до погіршення стану шкіри та стає причиною гіперчутливості, лущення, висипу та інших проблем.

Саме тому для зміцнення захисних властивостей епідермісу рекомендується включити у догляд продукти з рослинними емульгаторами. Наприклад, гідрофільна олія, розроблена на основі двох емульгаторів, ефективно розчиняє жирові забруднення, макіяж та шкірний себум, зміцнює захисні властивості.

Догляд за шкірою навколо очей також є важливим трендом 2023 року. Періорбітальна ділянка – чутлива, тому потребує особливого догляду. Він дозволить запобігти почервонінням, сухості та появі «гусячих лапок». Крем для повік від Marie Fresh Cosmetics – чудовий вибір.

Яка зараз найкраща косметика?

Відновлення ліпідного шару є необхідним для того, щоб обличчя було сяючим та здоровим. Здоровий вигляд шкіри забезпечують:

  • пілінги;
  • сироватки;
  • тоніки.

Ці продукти забезпечують гладкість та сяйво шкіри. Нарівні з мікробіомом гідроліпідний шар є природним захистом шкіри від усіх факторів навколишнього середовища. Косметологи радять дбати про відновлення шкіри не тільки в осінньо-зимовий період, а й протягом року.

Бажано включати у свій догляд продукти з амінокислотами, фосфоліпідами, церамідами, спрямованими на підтримку цілісності захисної функції епідермісу. Спробуйте тонік з гіалуроновою кислотою та сироватку «Зволоження та відновлення».

Яку треба косметику використовувати для зволоження

Радимо обирати косметику, яка містить у складі амінокислоти, полісахариди, рослинні екстракти та масла. Вони транспортують активні компоненти у більш глибокі шари шкіри та діють ефективніше.

Поширені питання

Який крем підібрати для сухої шкіри?
Чому догляд для зрілої шкіри є особливо важливим?
Як прибрати жирний блиск з обличчя?
Чи є рослинні екстракти у складі ефективними?