Як підібрати пінку для вмивання обличчя?

Як підібрати пінку для вмивання обличчя?

Багато дівчат не шкодують грошей на доглядові сироватки або креми, не замислюючись при цьому про якісну косметику для очищення шкіри. Коли ж приходить час купити пінку або очищувальний гель, така покупка часто буває спонтанною, без дослідження складу засобу і його сумісності з типом шкіри. Це не може не вплинути на стан шкіри, призводячи до її стресу. Щоб уникнути цього, потрібно відповідально ставитися до вибору косметики для очищення.

Пінки для вмивання – це делікатні засоби, які м'яко очищають шкіру від усіх типів забруднень: пилу, декоративної косметики та надлишків себуму. При цьому вони сприяють збереженню гідроліпідного балансу, запобігаючи зневодненню шкіри.

Як не дивно, багато хто досі продовжує вмиватися за допомогою звичайного мила, завдяки його здатності давати гарну піну і змивати декоративну косметику. Однак у милі міститься луг, який висушує шкіру і призводить до ранньої появи зморшок. Пінка не має цих недоліків і при своїй ефективності щадно впливає на шкіру.

Переваги пінок для вмивання

В той час як мило видаляє не тільки косметику та забруднення, але також руйнує ліпідний шар, пінки не шкодять захисним бар'єрам. Збереження гідроліпідного балансу епідермісу — одна з головних переваг пінок. До складу цього типу засобів входять різні зволожуючі компоненти: гіалуронова кислота, пантенол та олії. Вони не дають шкірі зневоднюватись і утримують у ній необхідну кількість вологи.

В асортименті сучасних пінок можна знайти засоби, спрямовані на омолодження шкіри. Вони містять різні антивікові добавки: еластин, колаген та секрет равликів. Всі вони запобігають передчасному старінню шкіри, повертають їй пружність та відновлюють тургор. Склад деяких пінок також дозволяє ефективно боротися з пігментними плямами та ластовинням. Це відбувається за рахунок кислот з м'якою дією та відлущувальних компонентів.

При використанні пінок для жирної або проблемної шкіри можна досягти зменшення кількості прищів та комедонів. Завдяки заспокійливим компонентам, що входять до складу такої косметики, шкіра перестає запалюватися, а на її поверхні зупиняється розвиток шкідливих мікроорганізмів.

Якщо правильно вибрати пінку для щоденного використання, це дозволить швидко покращити стан шкіри та повернути її до нормального стану.

Як правильно вибрати пінку для вмивання?

Правильно підібрані засоби для базового догляду за шкірою обличчя не лише допоможуть упоратися з поточними проблемами, а й забезпечать довгостроковий ефект. Регулярно використовуючи пінку, призначену для вашого типу шкіри, ви зможете уповільнити старіння обличчя та запобігти ранній появі зморшок. Все це досягається, в першу чергу, завдяки відсутності шкідливих побічних ефектів, що властиві для лужних очищувальних засобів.

Ми зібрали кілька критеріїв вибору та порад, які допоможуть визначитися з пінкою для вмивання:

  • Косметика не повинна включати агресивні ПАР. Хоча вони дають гарну піну, вони також шкодять шкірі, швидко висушуючи її.

  • Основою складу пінки повинні бути натуральні рослинні компоненти — екстракти та олії, а також м'які миючі речовини. Пінка також може містити легкі кислоти, які посилять очищувальний ефект, не пошкодивши шкіру.

  • Якщо ви схильні до алергічних реакцій, уважно прочитайте склад перед використанням. Пам'ятайте, що хоча натуральна косметика ефективна і безпечна, вона все ж таки не гіпоалергенна.

  • Зверніть увагу на те, для якого типу шкіри призначена пінка. Це дуже важливо — наприклад, засоби для жирної шкіри не підходять сухій і навпаки. Якщо знехтувати цим правилом, шкіра може негативно відреагувати на косметику.

Після використання дійсно якісної пінки для вмивання на шкірі не повинно залишитися відчуття тяжкості, стягнутості чи підвищеної чутливості. Обличчя повинне залишатися свіжим, з відчуттям зволоженості. У цьому випадку воно найкраще відреагує на наступні етапи догляду — тонізацію та живлення.

Підсумовуючи всю статтю: незалежно від цінової категорії пінки для вмивання, засіб повинен відповідати вашому типу шкіри і бути натуральним. Якщо ви сумніваєтеся, яка пінка підійде вам краще, ви можете проконсультуватися з професійним лікарем-косметологом нашого бренду. Пам'ятайте, що правильно обрана косметика дасть позитивний довгостроковий ефект та захистить шкіру від негативних дій. Вибирайте натуральну косметику Marie Fresh Cosmetics та завжди залишайтеся здоровими!