Виграйте масажер ReFa CARAT FACE До 6 річниці Marie Fresh!

Виграйте масажер ReFa CARAT FACE До 6 річниці Marie Fresh!

З 1.11 до 5.11 включно замовляйте засоби Marie Fresh на суму від 1500 грн, щоб стати учасником розіграшу одного з трьох масажерів ReFa CARAT RAY FACE.

Як будуть визначені переможці?

 

Переможців визначаємо шляхом випадкового вибору. Результати розіграшу будуть оголошені 6.11 о 19.00, за київським часом під час прямого ефіру в інстаграм-акаунті https://www.instagram.com/marie_freshcosmetics/

Масажер ReFa CARAT FACE призначений для масажу голови, вилиць, шиї, обличчя, зони декольте та рук. Ним масажують контури обличчя, чоло, зону навколо очей. Массажер виробляє мікрострум, що насичує шкіру киснем. 

Завдяки мікроструму: 

  1. шкіра стає пружною та еластичною
  2. покращується кровообіг та циркуляція крові
  3. колір обличчя стає кращим
  4. набряки стають менш помітними або зовсім зникають
  5. темні кола під очима також стають меншими

 

Мікрострум стимулює синтез нових колагенових та еластинових волокон, і перешкоджає обвисанню шкіри, підтягує її, підвищує пружність. Поверхня масажера має тонке платинове покриття, що запобігає алергічній реакції.

Масажер ReFa CARAT FACE — перший косметичний гаджет у вішлісті Марини — лікаря-косметолога, засновниці бренду Marie Fresh Cosmetics:)

Замовляйте засоби Marie Fresh, отримуйте один з продуктів у подарунок, а також можливість виграти масажер ReFa CARAT FACE.

*Під виграшем мається на увазі придбання товару за 0,01 грн