Час для весняного оновлення!

Час для весняного оновлення!

 

Весна – найкращий час для оновлення, для пробудження і насолоди. В цей період життя розцвітає на наших очах. Природа надихає нас своєю красою, нагадуючи про початок нового етапу, про відновлення. Час і для твого оновлення!  

Використовуй очищувальний бальзам від Marie Fresh. Він освіжає, омолоджує, відновлює шкіру. Завдяки восьми активним компонентам, він глибоко очищає пори від накопиченого себуму, бруду, SPF-фільтрів. Засіб нормалізує роботу сальних залоз, запобігає появі жирного блиску протягом дня та запальних елементів. Це допомагає запустити процес регенерації та відновлення клітин шкіри.

 

Очищувальний бальзам – must-have засіб, щоб пробудити твою шкіру вже цієї весни! 

Це унікальний продукт для всіх типів шкіри, що містить 97% компонентів натурального походження з високою ефективністю. Серед них:

✅ Чай матча та зелена глина забезпечують глибокий детокс-ефект, виводять токсини, що особливо необхідно для оновлення шкіри навесні. 

✅ Олія чорного кмину знімає запалення і подразнення, зміцнює імунітет шкіри обличчя.

✅ Комплекс хлорофілу та міді має антибактеріальні властивості, уповільнюючи ріст бактерій на шкірі, які викликають висипання.

✅ Екстракт шизандри запобігає появі висипань, сприяє оновленню шкіри.

Завдяки цим компонентам відбувається максимально повне очищення, без стресу для шкіри, та відновлення на клітинному рівні. Купуй очищувальний бальзам і влаштуй справжнє пробудження та оновлення шкіри! До 24.03 діє знижка -15%

Купити