ЯК ДОГЛЯДАТИ ЗА ПРОБЛЕМНОЮ ШКІРОЮ ОБЛИЧЧЯ?

ЯК ДОГЛЯДАТИ ЗА ПРОБЛЕМНОЮ ШКІРОЮ ОБЛИЧЧЯ?

Догляд за проблемною шкірою - це завжди випробування для її власниць. Щоб спокійно доглядати за нею і з задоволенням спостерігати за відновленням шкіри використовуйте набір Anti Acne.

 

В засоби ми помістили багатий склад активних компонентів, які ефективно очищають, відновлюють і зволожують шкіру.

 

Серія створена на основі фруктових кислот, завдяки чому надає сприятливу дію на регенерацію проблемної шкіри. Засоби борються з акне, висипаннями, почервоніння і подразненнями, надаючи епідермісу здоровий і красивий вид.

 

СИРОВАТКА ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ ANTI ACNE

 

Призначена для щоденного догляду за комбінованою, жирною або проблемною шкірою. Інтенсивно бореться з висипаннями, підшкірними комедонами та іншими запальними елементами. Регулює виділення шкірного себума, робить шкіру матовою і з рівним тоном. Усуває почервоніння та подразнення. Ніжно заспокоює шкіру та зволожує її.

 

Сироватка для обличчя Anti Acne

 

ЦІНА: 490 грн

КУПИТИ

 

МАСКА ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ З ЗЕЛЕНОЮ ГЛИНОЙ ANTI ACNE

 

Зелена глина завдяки активним мікроелементам запобігає старінню клітин, бореться із запальними елементами, звужує пори, має сильну протизапальну дію, тонізує, матує, стимулює оновлення клітин, ефективно пом'якшує, розгладжує зморшки і знімає набряки. Маска має потужну відбілювальну властивість, вирівнює тон шкіри та ефективно заспокоює всі запальні процеси.

 

Маска для обличчя з зеленою глиной Anti Acne

 

ЦІНА: 650 грн

 

Спеціально до запуску новинок ми об'єднали в набір ці засоби за зниженою ціною

 

Anti Acne

 

ЦІНА: 1140 грн   990 грн

КУПИТИ

 

Акція діє до 17 травня включно