Must have Body Scrub: скрабуй, розслабляйся, насолоджуйся!

Must have Body Scrub: скрабуй, розслабляйся, насолоджуйся!

ПЕРШИЙ КРОК ДО ІДЕАЛЬНОЇ ШКІРИ – ПРАВИЛЬНЕ ОЧИЩЕННЯ! ДЛЯ ЧОГО ПОТРІБНЕ ВІДЛУЩЕННЯ ШКІРИ? КОЛИ МИ ВИДАЛЯЄМО З ПОВЕРХНІ МЕРТВІ КЛІТИНИ, ТО ЗАПУСКАЄМО ПРОЦЕС РЕГЕНЕРАЦІЇ, ОНОВЛЕННЯ КЛІТИН І ШКІРИ. ЩО БУДЕ, ЯКЩО ЦЬОГО НЕ РОБИТИ?
 

  • на сухій шкірі з'являтиметься все більше і більше лущень, в результаті виникнуть перші прояви передчасного старіння, які згодом будуть ще помітнішими;
  • проблемна шкіра не зможе позбавитись від висипань, їх кількість буде лише збільшуватись, бо відмерлі клітини – гарне середовище для розвитку бактерій, що викликають запалення;
  • крім того, будь-який догляд, креми для тіла перестануть ефективно працювати, бо не зможуть проникати в шкіру через накопичені відмерлі клітини.
     

Купити зі знижкою -15%


Тому секрет м'якої та здорової шкіри
Must have Body Scrub! Органічний емульгатор у складі засобу схожий своєю структурою на лецитин. Завдяки йому м'яка кремова структура скрабу схожа на структуру шкіри, вона швидко поглинає активні компоненти поглинаються, при цьому робить це дозовано та на більш глибокому рівні. Саме тому він моментально вбирається, залишає легке і шовковисте відчуття на шкірі та забезпечує тривале зволоження. При регулярному використанні робить шкіру неймовірно м'якою та гладенькою, зберігаючи природну красу та ніжність!

Must have Body Scrub делікатно полірує та зволожує шкіру. Натуральні полірувальні компоненти перліт і рисова пудра завдяки спеціальній обробці мають заокруглені краї та не травмують шкіру під час її очищення.  Екстракт шкірки рамбутана забезпечує помітне зволоження, зміцнює роговий шар і захищає шкіру від зневоднення. Регулярне скрабування ніжним ароматним скрабом від Marie Fresh зробить твою шкіру більш зволоженою, підтягнутою та гладенькою.
 

Купити зі знижкою -15%