0
30.09.2021

Пілінг для шкіри голови - хайп чи необхідність?

 

Здорове волосся починається зі здорової шкіри голови. Ми миємо голову в середньому кожних два дні. Шампунь вимиває надлишковий себум та забруднення так, що візуально голова виглядає чистою. Проте цього недостатню🙄

Незалежно від типу волосся кожній шкірі голови потрібне регулярне глибоке очищення. Протягом дня накопичуються жирові забруднення, шкірний себум, важкі метали з жорсткої води, залишки стайлінгових засобів, ороговілі клітини. Ця суміш нашаровується навколо волосяних фолікул і блокує їх, що спричиняє:

👉 Появу лупи, лущень та інших неприємних захворювань шкіри

👉 Чутливість шкіри голови, свербіж та запалення

👉 Нездоровий вигляд волосся, адже коло коренів воно обтяжене та тьмяне

👉 Сповільнює ріст волосся

👉 Закупорення сальних залоз

Постійне використання засобів для укладання волосся, таких як сухий шампунь, лак для волосся та мус біля коріння, також може засмітити волосяні фолікули і зробити ваше волосся неживим - особливо якщо ви віддаєте перевагу пропускати миття та освіжатися засобами між ними.

Що робить пілінг шкіри голови?

1️⃣Глибоке очищення.

Завдяки ензимам гранату та фруктовим кислотам він ефективно розчиняє ороговілі клітини та глибоко очищає пори. А рисова пудра додатково фізично скрабує шкіру та видаляє забруднення, без травмування захисного шару шкіри.

2️⃣Покращення росту та вигляду волосся.

Видаляючи ороговілі клітини, ви зменшуєте кількість ферментів, що сприяють природному випадінню. Також пілінг глибоко очищає фолікули шкіри голови, з яких росте ваше волосся. Як результат, волосся росте помітно швидше та з природнім блиском.

3️⃣Пролонгує свіжий вигляд волосся.

Волосся залишається чистим та об’ємнішим протягом довшого часу, адже сальні залози виділяють менше себуму і не є закупореними.

Більше того, в нашому пілінгу є інноваційний екстракт китайського женьшеню, який доведено клінічно зменшує виділення себуму на 39 %🔥 Були проведені дослідження з 60 волонтерами з жирною шкірою голови. Результати показали, що кількість виділення себуму зменшилось:

  • на 21% через 14 днів
  • на 39% через 28 днів.

Результати досліджень

Дівчата, ваша шкіра голови потребує такого ж догляду та уваги, як шкіра обличчя, а саме регулярного глибокого очищення 😉